Naujienos
Žurnalas Žmonės
Žurnalas Legendos
Prisijungti
Prenumerata
Išbandykite Žmonės.lt prenumeratą
Rubrikos
Aktualu
Gyvenimo būdas
Muzika
Kultūra
Kinas
Stilius
Eurovizija
Komentarai
Naujausi numeriai
Visi numeriai
Žurnalas LEGENDOS
Žurnalas ŽMONĖS
Kontaktai
Kontaktai
Naudojimosi taisyklės
Susisiekti su redakcija
Prenumerata.lt
Norfa
Gyvenimo būdas
Gardžiausių šašlykų konkursas: siųsk receptą ir laimėk net 5 kg šašlykų!
Gyvenimo būdas
Kaip pagaminti jautieną skaniai ir be klaidų
Gyvenimo būdas
Kaip susikalbėti su didkepsniu – ką reiškia paslaptingi žodžiai „rare“ ir „medium“
Gyvenimo būdas
Mėsininkas atskleidė, kuo skiriasi malta mėsa ir faršas: kas sveikiau, iš ko greičiau pagaminsite
Gyvenimo būdas
Mėsos atsargos šaldiklyje: kokių klaidų nedaryti?
Gyvenimo būdas
Eksperto patarimai, kaip atskirti šviežią mėsą nuo pastovėjusios ir kaip ją laikyti namuose
Gyvenimo būdas
Gardžiau nebūna: įdarytas vyniotinis, sultingas kumpis ar minkštučiai šonkauliai – panaudokite visas kiaulienos dalis
Gyvenimo būdas
Grilyje kepta dorada – tobulas patiekalas be jokio vargo
Gyvenimo būdas
D.Praspaliauskas rekomenduoja: jautienos antrekotas su daržovėmis
Grilis
Grilio atradimas: šašlykus su kefyru bei mangų sultimis norėsis kartoti ir kartoti
Gyvenimo būdas
D.Praspaliauskas rekomenduoja: kepti vištienos sparneliai su abrikosais
Gyvenimo būdas
Pirštelius apsilaižysite – kaip išsikepti ne tik šašlykus
Gyvenimo būdas
Kepsniai su pipirais ir apelsinais – su trenksmu pradedame grilio sezoną
Gyvenimo būdas
Konkursas grilio kepėjams: dalinkitės receptais ir laimėkite 5 kg mėsos!
Gyvenimo būdas
Saldėsių rojus – gardžiausi tortai, vyniotiniai bei purumu dvelkiantys pyragai
Gyvenimo būdas
Kartu su ekspertu pabandom iš naujo: jau sklinda Velykų kepsnio aromatas
Aktualu
Miela tai, kas sava: tradiciniai Velykų patiekalai kelia nostalgiją
Aktualu
Pietūs per pusvalanduką: D.Praspaliausko makaronai su vištiena ir grietinėle
Gyvenimo būdas
Švenčių stalui – gurmaniškos dešros, prabangūs kumpiai ir ekskliuzyvinė jautiena
Aktualu
Pasipūtę, lengvi, tirpstantys burnoje: orkaitėje kepti varškėtukai
Gyvenimo būdas
D.Praspaliauskas rekomenduoja: avinžirnių salotos su grietine ir lašiša
Gyvenimo būdas
D.Praspaliauskas rekomenduoja: traški tortilija su daržovėmis ir sultinga sprandine
Gyvenimo būdas
Plečiame kulinarinį akiratį: D.Praspaliausko fokačija ir duona su burokėliais – ant mūsų stalo
Gyvenimo būdas
Paklaidžiokite po pieninę: kaip atsiranda aukščiausios kokybės pieno produktai?
Gyvenimo būdas
D.Praspaliauskas rekomenduoja: greitiems pietums – makaronai su kiaulienos išpjova
Gyvenimo būdas
Grilių kol kas pavaduoja orkaitė: kepame nugarinę su daržovėmis
Gyvenimo būdas
Pieno produktų linija, kuri pakerėjo D.Praspaliauską, tačiau gali būti ir ant jūsų stalo
Aktualu
Skaniausi Užgavėnių blynų pagardai – ir smaližiams, ir „rimto“ maisto mėgėjams
Aktualu
Blynai ir blyneliai: įvairios jų rūšys ir kepimo gudrybės
Aktualu
„Norfa“: nuo vienos parduotuvės iki 153 parduotuvių tinklo ir modernių gamybos įmonių
Daugiau