2015-ųjų vasaros „Max Mara“ mados namų puošiama moteris paliks vietos fantazijai

„Max Mara“ kolekcijos pristatymas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.
„Max Mara“ kolekcijos pristatymas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
2014-09-18 19:35
AA

Daugiau nei dvidešimt linijų kuriantys Maramotti šeimos valdomi „Max Mara“ mados namai ketvirtadienį Milane pradėjo antrąją 2015 metų pavasario/vasaros sezono dieną. Pagrindinė „Max Mara“ moterų linija pristatė moterišką kolekciją, kurioje vyravo geometriniai raštai, nuosaikios spalvos ir galvos apdangalai.

Vos aštuoniolikos metų būdama prie mados namų prisijungusi Laura Lusuardi ne kartą yra sakiusi, kad didžiausias jos įkvėpėjas – pats mados namų įkūrėjas Achille Maramotti. Šį kartą mados namų koordinatorė idėjų sėmėsi iš prancūzų kino aktorės Domenique Sanda ir amerikiečių aktorės Anjelicos Huston, kuri buvo kompanijos veidas 1971-aisiais.

„Max Mara“ pristatė 2015-ųjų pavasario-vasaros kolekciją (39 nuotr.)
+33

Skambant prancūziškai muzikai buvo pristatyta nauja ir netikėta moteriškumo kryptis – „Max Mara“ moteris yra jaunatviška, bet stipri, pasitikinti savimi ir išgryninta iki menkiausios detalės. Viena iš pagrindinių – skrybėlės, kurios dengė modelių veidus. Kolekcijoje susipynė gėlėti ir geometriniai motyvai, o spalvos varijavo nuo šviesių smėlių, be kurių šie mados namai neįsivaizduojami, iki juodos, kuri taip pat grojo ne paskutiniu smuiku.

Kitą vasarą „Max Mara“ drabužius pasirinkusi moteris tikrai nesušals. Kolekcijoje vyravo žemiau kelių ir žemę siekiančios suknelės ir platūs sijonai. Su jais kontrastavo peršviečiamos palaidinės. Aksesuarams dizaineriai pasirinko gana plačias skrybėles ir aulinius batus, kurie siekė kelius.

„Max Mara“ kolekcijos pristatymas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Plaukų stilistas Samas McKnightas šiam šou sukūrė paprastą, kruopščiai ištiesintų plaukų įvaizdį. Visažistas Tomas Pecheux modelius papuošė švelniu makiažu, kuriame vyravo žemės spalvos.

„Max Mara“ kolekcijos pristatymas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Pirmoje eilėje pristatymą stebėjo amerikietiškojo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour ir praėjusio sezono kompanijos veidas kino aktorė Amy Adams. Kolekcijos pamatyti atvyko ir japonų versijos „Vogue“ redaktorė Anna dello Russo bei itališkąjį „Vogue“ vedanti Franca Sozzani.

Penktadienį „Max Mara“ mados namai pristatys ir laisvalaikio madų liniją „Sport Max“.