Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaitė vasarop sostinėje planuoja atidaryti restoraną

Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaite / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.
Aleksandras Pogrebnojus ir Monika Račiūnaite / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

Manantys, kad modeliai ir gardus maistas yra nesuderinami dalykai – klysta. Štai dizaineris Aleksandras Pogrebnojus ir jo žmona, modelis Monika Račiūnaitė yra ne tik skanaus maisto mėgėjai, bet ir prasitarė ketinantys atidaryti savo restoranėlį sostinėje.

Portalui Žmonės.lt pasiteiravus, kuris jų šeimoje triūsia prie puodų ir keptuvių, abu vienbalsiai atsakė, kad Aleksandras. Tiksliau tariant, dizaineris šia veikla užsiima penkis kartus per savaitę, o Monikai atitenka savaitgaliai.

„Savaitgaliais gamina Monika, o kasdien gaminu aš. Taip kažkaip savaime susidėliojo. Tiesa, firminio patiekalo neturiu –  darau tą, ką šviežio randu šaldytuve. Monika, savo ruožtu, dabar labai mėgsta kepti citrinų pyragą“, – apie savo buitį pasakojo A.Pogrebnojus.

Ne naujiena, kad Aleksandras yra išleidęs receptų knygą  „Virtuvės kauko receptai“ (2008 m.), todėl smalsu, ar tik nesiruošia išleisti dar vienos. „Mes atidarysime restoraną ir nereikės jokios receptų knygos“, – trumpai drūtai atkirto dizaineris.

Tokią netikėtą naujieną patvirtino ir jo žmona Monika Račiūnaitė. Moteris patikino, kad šiuo metu jie dar tik kuria planus, tačiau vasarą gero maisto mėgėjai apie šiuos planus ir jų įgyvendinimą galės išgirsti daugiau.

„Taip, mes planuojame atidaryti restoraną Vilniuje. Tikslios datos ar vietos dar neturime, tačiau kai viskas paaiškės tikrai pranešime, – šypsojosi Monika. – Šiuo metu tik generuojame planus“.

Pasidomėjus, kokios virtuvės patiekalus bus galima ragauti jų restoranėlyje, manekenė patvirtino – visokios. „Tikrai tai nebus nei griežtai prancūziška, nei itališka, nei kiniška. Tiesiog gaminsime tai, kas skanu ir sveika“, – pokalbį baigė ji.