Ali Gadžijevas ir Gian Luca Demarco atskleidė ypatingus receptus
Šį šeštadienį Gian Luca Demarco pasiduos žiūrovų ir jį gatvėje sustabdančių praeivių pageidavimams: trumpam pamiršęs savo itališką prigimtį bei profesionalaus virtuvės šefo diplomą, pagamins kažką paprasto, bet ne prasto. Tai turėtų pradžiuginti daug dirbančius ir nuolat skubančius žmones: sūrio lazdelėmis įdarytą vištienos krūtinėlę grietinėlės padaže, kurios gaminimas užruks mažiau nei pusvalandį. Ali noras suvalgyti visą porciją net pristabdant laidą bus pats geriausias įvertinimas ir stimulas žiūrovams būtinai išbandyti šį receptą.
Tuo tarpu Ali išliks ištikimas savo prigimčiai ir toliau stebins iš pažiūros sudėtingais, bet visiems įveikiamais receptais. Šį kartą jis pagamins populiariuosius plikytos tešlos pyragaičius, įdarytus šokoladiniu kremu. Gian Luca kaip visada stengsis virtuvės partneriui padėti, tuo pačiu išmokti tam tikrų konditerijos plonybių bei naujų lietuviškų žodžių.
Kaip greitai paruošti šeimos pietus ar vakarienę, kaip teisingai suminkštinti tešlą ir, ką daryti, kad kepimo popierius nesibanguotų? Nepraleiskite šį šeštadienį 9.30 val. televizijos laidos „Gardu Gardu“ ir viską sužinosite.
Ką „Gardu Gardu“ studijoje gamins Gian Luca Demarco ir Ali Gadžijevas?