Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas: „Pasitaiko nuklysti, bet dažniausiai maitinamės sveikai“

Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

Sutuoktinių pora – dainininkai Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas – laukiasi pirmagimio. Trečiadienio popietę, dalyvaudami virtuvės šefo Alfo Ivanausko sveikų pusryčių ir maisto papildų pristatyme, Žmonės.lt jie papasakojo, kaip maitinasi.

Paklausta, ar sužinojusi, kad laukiasi, pradėjo kitaip maitintis, Anžela nusijuokė: „Iš tikrųjų, gal daugiau šokolado mano mityboje atsirado. Bet nuo šiandien labiau grįžtu prie sveikos mitybos. Ragavau nevirtų, mirkytų grikių – labai skanu. Žodžiu, stengiamės sveikai maitintis, bet... nuklystam kartais, šokoladų, bandukių atsiranda.“

„Pagrindiniai mūsų patiekalai būna sveiki. O, kas įkrenta į tarpus tarp pusryčių, pietų ir vakarienės, būna kartais nelegalu, kaip mes vadinam“, – priduria Žygimantas.

Alfas Ivanauskas pristatė sveikus pusryčius
Alfas Ivanauskas pristatė sveikus pusryčius / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pora maitinasi panašiai – stengiasi gaminti namie, retai lankosi kavinėse. „Ruošiam valgį patys, todėl ir Žygiui tenka pabūti vegetaru“, – pasakoja Anžela. „Taip, esu priverstinis vegetaras. Bet, kai yra proga, mėsytės neatsisakau“, – pritaria Žygimantas.

Anžela pasakoja, kad nevalgant mėsos jos savijauta būna geresnė, o Žygimantas teigia, kad jei pasirenkami geri, mėsą ir jos energinę vertę atstojantys produktai, jis nejaučia didelio skirtumo.

Pusryčiams pora dažniausiai valgo avižinę košę su kokiu nors priedu – pavyzdžiui, saulėje džiovintais pomidorais. Arba – kiaušinius ar tik kiaušinių baltymus su daržovėmis.