„Beatos virtuvėje“ Edita Mildažytė atskleis savo išgražėjimo paslaptį
Ką daryti, kad moteris po 50 metų virstų konjaku, o ne actu? Kodėl italės ir ispanės gali valgyti baltą duoną ir nestorėti, o lietuvės to tikėtis negali? Kaip mūsų tautos savikritiškumą paversti privalumu ir dar daug kitų įdomių klausimų kulinarė Beata Nicholson kartu su TV laidų vedėja, visuomenininke Edita Mildažyte gvildens savo virtuvėje penktadienio vakarą TV laidoje „Beatos virtuvė“ per LRT.
„Neslėpsiu, Edita yra mano mėgstamiausia pašnekovė, nes su ja gali kalbėtis valandų valandas ir tau niekada nenusibos, ir ne kartą per pokalbį išsižiosi iš nuostabos, ir ne kartą griebsi užrašinę užsirašyti vieną ar kitą jos mintį ar patarimą. Ir šįkart pokalbis mano virtuvėje buvo toks atviras ir toks įdomus, kad jo praleisti tikrai nerekomenduoju. Ypač moterims patariu įsijungti LRT TELEVIZIJĄ penktadienio vakarą – jei jums įdomu, ką reikia daryti, kad einant metams tik gražėtum ir gyventum vis geriau ir smagiau, paklausykite Editos patarimų, tikrai nenusivilsite“, – sako laidos vedėja Beata Nicholson.
Šį vakarą laidoje „Beatos virtuvė“ – ir skaniausi sezoniniai patiekalai su grybais ir daržovėmis bei įkvepiantis rubrikos „Maisto herojus“ reportažas apie prabangiosios restoranų virtuvės Lietuvoje pradininkus ir puoselėtojus. Laidos žiūrovai išvys, kas nutinka, kai užsispyrę ir tikslo siekiantys žmonės dar gūdžiu sovietmečiu sugalvoja gaminti prašmatniausių pasaulio restoranų patiekalus, o dabar savo restorane maitina didžiųjų pasaulio valstybių karalius ir princeses, pop scenos dievaičius ir prezidentus.
LRT laida „Beatos virtuvė“ penktadieniais per LRT TELEVIZIJĄ.