Besilaukiančiai Erikai Vitulskienei bičiulė į Prancūziją skraidino produktus šaltibarščiams
Rudenines salotas kartu su Beata šį šeštadienį „Beatos virtuvėje“ ragaus laidos svečiai – Merūnas ir Erika Vitulskiai. Antrojo kūdikio besilaukiantys jaunieji tėvai Vitulskiai prisipažino, kad pastaruoju metu bando įvairiausias maitinimosi teorijas, nes ieško sveiko maisto, kuris jiems tiktų labiausiai.
Kaip gyvena šeima, kai Merūnas iškeliauja dainuoti į užsienį? „Kai kur vykstu kartu, – pasakoja Erika, – pastaroji ilgesnė išvyka buvo į Prancūziją. Bet man ten labai trūko namų ir kadangi jau laukiausi, man labai trūko šaltibarščių! Ieškojome produktų, bet ten nėra nei kefyro, nei kitko. Mane išgelbėjo draugė – ji nusipirko didelį papildomą lagaminą ir atskraidino burokėlių, bulvių, kefyrą, kaip priklauso. Savotiška kontrabanda. Aš tada buvau pati laimingiausia.”
Antro kūdikio besilaukianti šeima prisipažino nežinanti, kaip ir kada keliaus ateityje, nes jų planus dabar dėlios vaikai. Merūnas atviravo, kad jam dabar svarbiausia abu sūnus užauginti tikrais vyrais, kurie visada moterį praleistų per duris ir puoselėtų šeimos vertybes.
„Kas gi išrinks Ajaus broliui vardą? Kas šeimoje daugiau išlaidauja? Kieno sprendimas būtų paskutinis?“ – pasidomėjo Beata, pasiūliusi šeimai sudalyvauti linksmame klausimų – atsakymų išbandyme.
Taip pat Beata pasidalins stebuklingo aviečių stiklainio, kuris tiks įvairiems gyvenimo atvejams, receptu. Parodys, kaip modernizuoti lietuvių taip pamėgtą aviečių uogienę ir pagamins tokias burokėlių salotas, kurioms nėra lygių (labai rekomenduojame šeštadienio popietę savo virtuvėje turėti 4 burokėlius, česnakų, svogūnų, maltos aitriosios paprikos ir kalendros, aliejaus ir acto – tikrai panaudosite iškart po laidos!)
Kaip gerai Vitulskiai pažįsta vienas kitą, sužinosite šeštadienio „Beatos virtuvės“ laidoje 16 val. per LNK.