Britų kulinariniame šou išgarsėjęs lietuvis Evaldas Juška: „Be juodo darbo nieko nebus“

Evaldas Juška/Organizatorių nuotr.
Evaldas Juška/Organizatorių nuotr.
Šaltinis: Žmonės
2020-05-04 13:29
AA

„Juokinga, kai žmonės galvoja, kad svetur pinigai auga ant medžių. Iš savo asmeninės patirties pasakysiu, kad reikia labai daug dirbti, bandyti, klysti, domėtis, pasimokyti iš savo, o dar geriau – svetimų klaidų”, – jau šį pirmadienio vakarą gyvenimo būdo laidoje sėkmės receptu dalinsis 29-erių lietuvis, Didžiojoje Britanijoje gyvenantis kulinaras Evaldas Juška.

Prieš metus rodytame populiariame britų televizijos kulinariniame šou „Bake off: the professionals“ tarp 12-os profesionalių kulinarų porų pasirodė ir lietuvis, klaipėdietis Evaldas Juška.

Tiesa, profesionaliems konditeriams skirtame šou Evaldas buvo dešinioji garsaus šefo Nelsono Barroso ranka. Kartu jie atstovavo penkių žvaigždučių viešbučiui. Gyvenantys Didžiojoje Britanijoje, žino, kad britai yra pamišę dėl kepinių ir saldėsių, todėl tokie šou itin populiarūs ir sulaukiantys tūkstančių norinčiųjų į juos patekti, mat tai –  kelias į pripažinimą.

Kartu su kolega Nelsonu Barossu Evaldas sužavėjo griežtumu garsėjančią komisiją šokoladinėmis skulptūromis bei konditerijos šedevrais taip, kad pateko į finalo trejetą. Nors pergalę tąkart pelnė kita kulinarų pora, Evaldui dalyvavimas prestižiniame televizijos šou suteikė populiarumą – jis tapo atpažįstamas ir geidžiamas šefas garsiuose restoranuose bei desertinėse.

Evaldo sėkmės istorija jau šį pirmadienio vakarą, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, 20.00 val., tik per LNK.