Darbų išvarginta Baiba Skurstenė apie atostogas Alanijoje: „Pagaliau išsimiegojau ir pailsėjau“

Baiba Skurstenė su draugu Mykolu Serdiuku Alanijoje / Asmeninio albumo nuotr.
Baiba Skurstenė su draugu Mykolu Serdiuku Alanijoje / Asmeninio albumo nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
2013-06-25 12:39
AA

Po itin darbingų ir sunkių metų dainininkė Baiba Skurstenė džiaugėsi, kad bent vieną savaitę galėjo pailsėti ir pasimėgauti turkiška saule. Kartu su savo mylimuoju Mykolu Serdiuku mergina trumpas atostogas praleido Alanijos kurorte.

„Šiemet buvo labai daug darbų ir paskutinius du mėnesius net teko kreiptis į medikus, kad atstatytų sveikatą. Reikėjo būtinai pailsėti, todėl pavyko išderinti laisvą savaitę. Nors norėjosi daugiau, bet ką padarysi, – portalui Žmonės.lt pasakojo Baiba. – Už tai buvo labai faina – skanus maistas, jūra, o pirmomis dienomis buvo netgi didesnės bangos, tad labai linksmai per jas pašokinėjau.“

Baibos Skurstenės atostogos Turkijos Alanijos kurorte (17 nuotr.)
+11

Dainininkė ir jos vaikinas nevažiavo į jokias pažintines ekskursijas, nėjo į barus ar diskotekas. Pora tik vieną kartą buvo išvažiavę panardyti. „Aš tiesiog skaičiau knygas, ilsėjausi, pagaliau išsimiegojau“, – apie tingias atostogas pasakojo B.Skurstenė.

Visgi mergina su kita lietuve, su kuria susipažino viešbutyje, išbandė vieną smagią grožio procedūrą – žuvyčių pedikiūrą.

Baiba Skurstenė Alanijoje / Asmeninio albumo nuotr.

„Visada norėjau pabandyti šią procedūrą, bet buvo baisu. O jeigu jos nejaučia ir pradeda graužti gyvą odą? Iš pradžių labai kuteno pėdas, tai rėkiau ir juokiausi, o paskui pripratau. Procedūra trunka 20 minučių, o paskui pėdutės būna labai švelnios“, – juokdamasi apie nuotykius Turkijoje pasakojo pašnekovė.

Prieš trejus metus Baiba gyveno Turkijoje bei čia lankėsi ne mažiau 10 kartų, tad atvykusi iš karto žinojo, ko privalo paragauti.

„Nuėjome į turkišką užeigą, kad paskanautume pide – turkiškos picos, ir atsigertume tikro airano – jogurto su druska. Man turkiškas maistas labai skanus, todėl prisipirkau daug prieskonių ir namie gaminsiu turkiškus veršienos kukulius“, – apie meilę turkiškam maistui pasakojo B.Skurstenė.

Baiba Skurstenė Alanijoje / Asmeninio albumo nuotr.