Garsenybės rinkosi į vakarėlį Vilniuje – atsinaujinusioje studijoje prie Neries

Kulinarinės studijos svečiai  / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Kulinarinės studijos svečiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Šaltinis: Pranešimas spaudai
2023-05-05 16:58
AA

Pažvelgus šios kulinarijos studijos vitrininius langus galima išvysti vienas gražiausių sostinės vietų – tekančią Neries upę, pagrindinius tiltus, ant kalno stūksančią Gedimino pilį. Tad ketvirtadienį į studijos surengtą vakarėlį suplūdo gausus būrys kviestinių svečių, tarp kurių – ir garsūs pramogų pasaulio atstovai.

Kviestinės publikos studijoje „Čiop Čiop“ laukė ne tik kulinarinės pramogos, bet ir netikėti svečiai – muzikinį pasirodymą surengė ką tik „Lietuvos balsą“ laimėjęs Anyanya Udongwo.

Šventinio renginio metu buvo galima įvertinti naujas studijos erdves ir paragauti įvairių pasaulio virtuvų patiekalų, pailsinti kojas stilingai dekoruotoje lauko terasoje.

Kulinarinės studijos vakarėlio svečiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Kulinarinės studijos vakarėlio svečiai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Laiką čia smagiai leido atlikėjas Justinas Jarutis su drauge Urte, aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis, aktorius Kirilas Glušajevas, atlikėjas Petras Daunys ir verslininkė Rasa Barauskaitė, parduotuvių tinklo „Simitri“ įkūrėjai Simona ir Mindaugas Lipniai, verslininkė Rasa Stasionienė, advokatas Darius Pinkevičius su žmona, kosmetikos fabriko „Cosmoway“ bendraturte Juste Pinkevičiene, verslininkės ir nuomonės formuotojos Indrė Trusovė, Justina Gafaro, Dovilė Urbanaitė, Urtė Mikelevičiūtė. Šventėje dalyvavo Edita Lavrinovič, Eglė Andreikaitė-Barauskienė, Diana Dargienė ir kt.

Fotogalerija:

Atsinaujinęs „Čiop Čiop“ nustebino naujais veidais (43 nuotr.)
+37

Daugiau negu dešimtmetį šalyje žinomas kulinarijos studijų tinklas „Čiop Čiop“ nuolat atsinaujina. Šįkart išskirtinė gastronominė erdvė savo lankytojus pasitinka visiškai pasikeitusi, rašoma pranešime spaudai.

Per 13 metų šioje studijoje užaugo daug garsių vardų, kurie atidarė savus restoranus. Nors ši kulinarinė studija vis ieško naujų virtuvės talentų, nepamiršta ir senbuvių, su kuriais mielai bendradarbiauja.

Kulinarinių kursų ir atvirų gamybos sesijų metu susirinkę svečiai mokosi įvairių pasaulio virtuvių gamybos principų: nuo modernios lietuviškos iki Izraelio, Tailando ar Meksikos.