Greitai pagaminama baltoji mišrainė su avokadu

Avokadai / Shutterstock nuotr.
Avokadai / Shutterstock nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

Tikrą pavasario pradžią dažnam lietuviui atspindi pasiruošimas Velykoms. Nors ant šventinio stalo karaliauja baltoji mišrainė, prekybos tinklo IKI maisto ekspertė Aistė Rasmussen sako, kad Velykų proga galima atrasti naujų, nenuspėjamų mišrainių receptų.

Reikės:

  • 7 virtų bulvių;
  • 3 morkų;
  • 3 marinuotų arba raugintų agurkų;
  • gerai prinokusio avokado;
  • 2 virtų kiaušinių;
  • 100 g konservuotų žirnelių;
  • 4 šaukštų majonezo;
  • prieskonių pagal skonį.

Virtas bulves, morkas, kiaušinius, agurkus ir avokadą supjaustykite, sudėkite žirnelius ir norimus prieskonius bei viską išmaišykite su majonezu. Skanaus!