Gurmaniško vakaro metu garsenybės buvo raginamos nusispirti batus
Ketvirtadienio vakarą ant ežero pakrantės įsikūręs restoranas „La Esperanza“ kviestinei publikai surengė neeilinę „Vidurvasario vakarienę po žvaigždėmis“.
Įspūdingas naujienas pristatęs restoranas sukvietė žymius žmones pasinerti į dar nepatirtą skonių kelionę ir basomis pasivaikščioti po šiltą paplūdimio smėlį.
Žvakių apsuptyje svečiai mėgavosi išskirtiniais, jaunojo talento, virtuvės šefo Justino Kapkovičiaus, kurtais virtuvės meno kūriniais – viduržemio jūros aštuonkoju „ale Galician“ ir Dzūkijos miškų voveraitėmis paskaninta Airiška jautiena.
Žaižaruojančių žvakių atspindžiais šampano taurių skambėjimą ir švelnų šnekučiavimąsi lydėjo Rafailo Karpio ir Dariaus Mažinto sukurta nuostabi atmosfera. Baltojo fortepijono natos ir garsusis tenoras užbūrė publiką ir kūrė įstabią nuotaiką.