Grožio formulė pagal... – Ievą Dūdaitę-Radžiūnę

Ieva Dūdaitė-Radžiūnė / Gailės Makutėnaitės nuotrauka
Ieva Dūdaitė-Radžiūnė / Gailės Makutėnaitės nuotrauka
MONIKA URBONAITĖ
Šaltinis: Žmonės
A
A

„Visuomet pabrėžiu savo moteriškumą bei stengiuosi vadovautis taisykle – mažiau yra daugiau. Manau, kad grožį puoselėti padeda ne tik tam tikri produktai, kurių galima įsigyti parduotuvėje, bet ir sportas, gera psichologinė savijauta“, – sako pianistė Ieva DŪDAITĖ-RADŽIŪNĖ (30).

PLAUKAI. Esu juos dažiusi vos porą kartų gyvenime, jau daug metų džiaugiuosi natūralia spalva. Kerpu tik pačius galiukus, vasarą leidžiu plaukams natūraliai išdžiūti, stengiuosi naudoti kuo mažiau formavimo priemonių ir kuo mažiau juos tiesinti bei garbanoti karštomis žnyplėmis. Labai mėgstu prekių ženklą „Davines“, naudoju „Momo“ serijos šampūną, taip pat patinka „T-Lab Sapphire Energy“ šampūnas. Renkuosi ir šio prekių ženklo kondicionierius. Plaukų galiukus dažniausiai palepinu „Indola Smooth Finish“ serumu. 

 

MAKIAŽAS. Šioje srityje dar prieš keletą metų buvau visiška naujokė. Profesionalai dažniausiai mane padažydavo tik prieš koncertus. Kartą pasidarė truputį gėda, nes mano sesuo Marija, kuri yra operos solistė, puikiai įvaldžiusi makiažo meną, baigusi net kursus. Prieš koncertus ir mane padažydavo. Netruko, kol pati sugalvojau išmokti visų subtilybių. Nuėjau į vizažistės Justinos Gafaro pamokas, nuo to laiko pasikeitė mano santykis su makiažu. Išbandžiau daug priemonių, galiausiai susidariau savo sąrašą. Geriausiai man tinka „Shiseido Synchro Skin Glow“ makiažo pagrindas, lūpas paryškinu „Charlotte Tilbury Pillow Talk“ lūpdažiu, naudoju tos pačios firmos šešėlių paletę bei birią pudrą. Mano oda – sausa, tad ją nuolatos maitinu. Atradau „L’Occitane Overnight Reset“ serumą, to paties gamintojo „Aqua Réotier“ veido kremą, migdolų dušo aliejų bei rankų kremą.


MITYBA. Nuo vaikystės nesu išranki maisto produktams, valgau viską. Pastaruoju metu maitinuosi sveikai, dažnai valgau žuvį, vartoju daug baltymų turinčius produktus. Mėgstu daržoves, žaviuosi Rytų virtuve – humusu, falafeliais. Vasarą pasilepinu sezoniniais vaisiais bei uogomis. Neapsikraunu ypatingų produktų sąrašu, stengiuosi į mitybą žiūrėti paprastai – svarbiausia man nepersivalgyti ir susidėlioti tikslingą racioną.