Indrė ir Jogaila Morkūnai į restorano atidarymą atvyko su dukrele: „Mes su šeima visad kartu“
Trečiadienio vakarą Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė su vyru Jogaila Morkūnu ir dukrele Marija Barbora nusprendė pasilepinti egzotiškais patiekalais: lankėsi naujojo virtuvės šefo Liutauro Čepracko restorano „Ramen ir pagaliukai“ atidaryme.
Apie naujo L.Čepracko restorano atidarymą skaitykite čia. Renginio nepraleido ir egzotiškų patiekalų čia skanavo būrys žinomų žmonių.
Tarp jų – ir Morkūnų šeima: Indrė, Jogaila ir mažoji jų dukrelė Marija Barbora, gimusi vos kovo viduryje. Mažylę pernai vasarą susituokusi pora atsivežė vėžimėlyje.
Tiesa, iki prisėsdami prie šventiško L.Čepracko stalo tėvai pirmiausia turėjo pasirūpinti mažyle: restorano kieme Indrė kurį laiką stumdė vėžimėlį, kol mažylė sumerkė akis.
Bendraudama su Žmonės.lt I.Kavaliauskaitė-Morkūnienė tikino į renginį atvykusi ne be reikalo – ji labai mėgsta japonišką virtuvę.
„Tik šiek tiek apgailestauju, kad negaliu valgyti aštriai – kaip maitinanti mama, turiu rūpintis dukryte ir negaliu valgyti aštraus maisto, nors ir labai mėgstu. Taigi šiandien man tiko tik vienas patiekalas, bet buvo labai skanu“, – kalbėjo Indrė.
Sako, dėl motinystės daugiau nelabai ko teko atsisakyti: „Tiesiog klausau visų gydytojų patarimų ir labai stengiuosi prisižiūrėti.“
Kodėl į atidarymą nusprendė atvykti su mažyle? „Šiaip man visai smagu, kad su šeima esame visad kartu. Neturiu jokių auklių, nesu išėjusi į dekretines atostogas. Ir darbų šiek tiek yra, jų neatsisakau. Manau, kad moterys gali turėti viską“, – sako ji.
Kaip ji viską aprėpti suspėja? „Vaiko niekur nepalieku. Vaikas yra mūsų ir svetimiems jis nepaliekamas“, – paaiškino ji.