Ingos ir Dariaus Budrių baro sezono atidarymo šventėje – būrys garsių svečių
„Visko bus daugiau, ryškiau, skaniau!“, – tokiu šūkiu naująjį sezoną pradėjo verslininkų Ingos ir Dariaus Budrių baras „Jack Pub“, esantis Kauno senamiestyje. Ypatingąjį vakarą gausiam būriui įžymybių itin gardžių kulinarinių šedevrų pateikė virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.
Būtent šis garsus skonių žinovas ir jų kūrėjas yra atsakingas už baro meniu.
„Ruslanas pasiūlė į baro valgiaraštį įtraukti tikrai „amerikietiško“ dydžio mėsainius ir šonkauliukus. Mažąsias jų kopijas rudens sezono atidarymo vakarą galėjome paragauti visi“, – pasakojo I.Budrienė.
Šventinį vakarą baro interjere buvo gausu rudeniškos atributikos – arka iš saulėgrąžų, indu pagal slaptą receptą pagamintam troškiniui tapęs moliūgas, šieno kupetos.
Vakarą, kurį vedė Gintaras Vidmantas, pradėjo jaunieji gatvės šokių talentai, ne kartą įvertinti reikšmingais apdovanojimais – šokių studijos „MeGusta“ junior kolektyvas. Taip pat šventės metu skambėjo ir gyva muzika – televizijos gelbėtojos Gerdos Stiklickienės ir dainininkės Ingridos Kazlauskaitės dainos, o susirinkusiuosius pakerėjo šokėjos Eglės Straleckaitės ir jos partnerio pasirodymas.Būtent šis garsus skonių žinovas ir jų kūrėjas yra atsakingas už meniu.
„Ruslanas pasiūlė į baro valgiaraštį įtraukti tikrai „amerikietiško“ dydžio mėsainius ir šonkauliukus. Mažąsias jų kopijas rudens sezono atidarymo vakarą galėjome paragauti visi“, – pasakojo I.Budrienė.
Šventinį vakarą baro interjere buvo gausu rudeniškos atributikos – arka iš saulėgrąžų, indu pagal slaptą receptą pagamintam troškiniui tapęs moliūgas, šieno kupetos.
Vakarą, kurį vedė Gintaras Vidmantas, pradėjo jaunieji gatvės šokių talentai, ne kartą įvertinti reikšmingais apdovanojimais – šokių studijos „MeGusta“ junior kolektyvas. Taip pat šventės metu skambėjo ir gyva muzika – televizijos gelbėtojos Gerdos Stiklickienės ir dainininkės Ingridos Kazlauskaitės dainos, o susirinkusiuosius pakerėjo šokėjos Eglės Straleckaitės ir jos partnerio pasirodymas.