Iš stručio kiaušinio omletą iškepusi Daina Bosas: „Tokio patiekalo užtenka 8 žmonėms“
Verslininkė Daina Bosas mėgsta palepinti save ne tik įmantriais pirkiniais, bet ir neįprastais patiekalais – vyrą Antaną ir vaikus moteris penktadienį per pusryčius vaišino omletu iš stručio kiaušinio.
Karklėje stručių fermą turinčiai Bosų šeimynai tokie produktai – anaiptol nėra naujovė. Dalį čia gyvenančių stručių kiaušinių Daina ir Antanas Bosai suvartoja patys, kitus fermos prižiūrėtojos laiko inkubatoriuje, idant išsiperėtų jaunikliai.
„Tokio kiaušinio paprastai neiškepsi ir tikrai nevirsi – belieka iš jo gaminti omletą“, – portalui Žmonės.lt sakė D.Bosas. Iš vieno tokio kiaušinio pagaminto omleto, anot jos, pakanka 8 žmonėms.
D.Bosas stručio kiaušinius mėgsta labiau nei vištos. „Stručio kiaušinis tikrai skanesnis. Jis yra minkštesnis“, – aiškino moteris ir pridūrė: – Stručiai, kitaip nei vištos, nededa kiaušinių nuolat – juos jie deda tam tikru sezonu.“