Iš stručio kiaušinio omletą iškepusi Daina Bosas: „Tokio patiekalo užtenka 8 žmonėms“

Daina Bosas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Daina Bosas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

Verslininkė Daina Bosas mėgsta palepinti save ne tik įmantriais pirkiniais, bet ir neįprastais patiekalais – vyrą Antaną ir vaikus moteris penktadienį per pusryčius vaišino omletu iš stručio kiaušinio.

Karklėje stručių fermą turinčiai Bosų šeimynai tokie produktai – anaiptol nėra naujovė. Dalį čia gyvenančių stručių kiaušinių Daina ir Antanas Bosai suvartoja patys, kitus fermos prižiūrėtojos laiko inkubatoriuje, idant išsiperėtų jaunikliai.

„Tokio kiaušinio paprastai neiškepsi ir tikrai nevirsi – belieka iš jo gaminti omletą“, – portalui Žmonės.lt sakė D.Bosas. Iš vieno tokio kiaušinio pagaminto omleto, anot jos, pakanka 8 žmonėms. 

D.Bosas stručio kiaušinius mėgsta labiau nei vištos. „Stručio kiaušinis tikrai skanesnis. Jis yra minkštesnis“, – aiškino moteris ir pridūrė: – Stručiai, kitaip nei vištos, nededa kiaušinių nuolat – juos jie deda tam tikru sezonu.“

Daina Bosas kepė omletą iš stručio kiaušinio
Daina Bosas kepė omletą iš stručio kiaušinio / Asmeninio albumo nuotr.