Jessica Shy karjeros koncerte stabtelėjo: „Galbūt tai mano aukščiausia akimirka“
Socialiniuose tinkluose surinkti keliasdešimt tūkstančių teigiamų reakcijų ir netgi suburti gausią sekėjų minią mūsų dienomis neatrodo kaip vienetinis, unikalus pasiekimas. Visai kas kita – tiek žmonių suburti tavęs paklausyti.
Naujausioje eksperimentinėje kulinarinėje laidoje „Valgoma ir nevalgoma“ svečiavosi vasaros pabaigoje tai pasiekusi dainininkė Jessica Shy. Žvaigždės viešnagė buvo kaip ilgai lauktas desertas. Ne veltui – su virtuvės šeimininku Gieriumi Savicku dainininkė ruošė būtent desertus.
Jessica Shy paskutinę vasaros dieną į Kauno stadioną subūrė kone 40 tūkst. klausytojų. Dainininkė pasirodymui ilgai ruošėsi, repetavo, kūrė ir mintyse išgyveno koncertą ne vieną šimtą sykių. O kas po to?
„Po to ir yra sunkiausia“, – sakė dainininkė.
Anot Jessicos Shy, būdama prieš didžiulę minią gerbėjų, susirinkusių paklausyti jos dainų, ji stabtelėjo ir įsileido įspūdingą momentą.
„Per penkerius karjeros metus išmokau, privedžiau save iki to, kad jei jau čia nesugebėsiu pasiimti ir pasidžiaugti, tai nu, Jessica... Bus žiauriai gaila, nes nežinia, ar kažkada dar bus tokia proga“, – atviravo „Valgoma ar nevalgoma“ viešnia.
Dainininkė džiaugėsi, kad įvertino fantastišką patirtį – juk niekada negali žinoti, ką žada ateitis.
„Galbūt tai yra mano aukščiausia akimirka, pats karjeros pikas? Teko pasidžiaugti ir pasidžiaugiau“, – sakė ji.
Jessica Shy juokavo – po koncerto nuėjo miegoti daug greičiau, nei norėjo. Pusmetį gyvenant vien mintimis apie koncertą, viską kuriant mintyse, dainininkė tikėjosi, kad po pasirodymo švęs taip, kaip niekada nešventė.
„Švenčiame, švenčiame ir... Suprantu, kad aš jau sukniubus, viso gero – kūnas nebeleido. Vakarėlis baigėsi anksčiau, nei norėjau“, – juokėsi atlikėja.
Būdama ryškiausia šalies muzikos žvaigžde, Jessica Shy žavi paprastumu ir žemiškumu.
„Dalį vaikystės augau kaime. Mano senelis rūkydavo mėsas, tėtis vesdavosi žvejoti“, – pasakojo ji.
Paklausta, kokį patiekalą rinktųsi paskutiniu, dainininkė minėjo ne prabangius patiekalus, o paprastą, jaukų, naminį maistą.
„Tikrai nesirinkčiau kažko įmantraus, jokių michelinų. Gal tiesiog rinkčiausi skanius naminius makaronus. Jei numirt, tai šiltai užsiklojus sūriu“, – šypsojosi Jessica Shy.
Kokio patiekalo Jessica taip ir neprisijaukino, ką valgo prieš koncertus ir ar Giedriaus desertų receptams užteks dainininkės taip mėgstamo kondensuoto pieno?
„Valgoma ar nevalgoma“ – lnk internetinėje televizijoje.