Kaune gurmaniškų patiekalų mėgėjams atidaryta netradicinė kulinarijos studija „Barbarisinė antis“

Robertas Ščesnavičiusa / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Robertas Ščesnavičiusa / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

Penktadienio vakarą Kauno centre įsikūrusiame istoriniame pastate duris atvėrė netradicinė kulinarijos studija „Barbarisinė antis“. Į renginį atvyko gausus būrys maisto gaminimo virtuozų ir gurmaniškų patiekalų mėgėjų.

Šioje kulinarijos studijoje savo receptais ir patarimais dalinsis geriausi šalies virtuvės šefai – Robertas Ščesnavičius, Linas Jackevičius ir kiti.

Kulinarijos studijos įkūrėjai taip pat žada ir užsienio svečių. Čia apsilankyti turėtų pripažinti „Michelin“ žvaigždučių restoranų virtuvės šefai iš Italijos, Ispanijos, Vokietijos, Belgijos, Prancūzijos ir Šveicarijos.

Didžiausia staigmena, kuri ateityje lauks kulinarijos studijos lankytojų – Didžiosios Britanijos pažiba Jamie Oliveris.

Studijoje bus rengiami mėgėjų ir profesionalų kursai. Čia įrengtos devynios vietos gaminimui. Viena – virtuvės vadovui, o likusios aštuonios – kulinarijos kursų dalyviams.

Kulinarijos studijos svečiai bus mokomi ne tik kaip gaminti įmantriausius valgius, bet ir kaip tinkamai serviruoti stalą, dekoruoti interjerą.

Rasa Arlauskienė ir Audronė Bunikienė
Rasa Arlauskienė ir Audronė Bunikienė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.