Kauno damos „keliaujančioje“ parduotuvėje akimirksniu išgraibstė šokoladinius skanėstus

Kristina Kaikarienė (veidrodžio atspindyje) ir Inga Petrikytė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Kristina Kaikarienė (veidrodžio atspindyje) ir Inga Petrikytė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
2012-10-18 09:26
AA

Pirmą kartą Kaune, Senamiesčio klube, vienai dienai buvo atidaryta „keliaujanti“ parduotuvė, sukvietusi po vienu stogu net septynis butikus, atstovavusius būriui dizainerių. Trečiadienį pristatyme dalyvavusios damos nesivaržydamos „išrengė“ drabužiais apkabinėtas pakabas.

Švarkeliai, suknelės, palaidinės, kelnės – viskas gulė į maišelius ir keliavo su pirkėjomis namo. Ne viena susigundė ir ryškiais, išskirtiniais Ingos Petrikaitės kurtais aksesuarais bei originalaus dizaino, itin moteriškomis latvės dizainerės Inese Kruminos pėdkelnėmis. 

„Kas sakė, kad drabužis man puikiai tiks? Pažiūrėk, jis man gerokai per didelis!“, – demonstruodama liekną taliją vyrui plastikos chirurgui Vygintui Kaikariui sakė jo žmona renginių organizatorė Kristina Kaikarienė, pridurdama, jog labai norėtų įsigyti palaidinę, bet ją dėvėdama turėtų priaugti kelis kilogramus. 

Aistis Mickevičius / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

„Dabar kvepėsiu kaip Aistis“, – juokavo Aisčio Mickevičiaus kurtų kvepalų „Velvet Killer“ buteliuką rankose laikydama verslininkė Ernesta Strolienė. Ji sakė girdėjusi, kad naujausią savo kūrinį A.Mickevičius laiko tikru šedevru ir geriausiu savo darbu. 

Damos, apžiūrėdamos drabužius ir gurkšnodamos vyną, liko sužavėtos „Virtuvės mitų griovėjų“ į Kauną atvežtais šokoladiniais saldainiais su valgomomis samanomis, natūraliais gėlių žiedlapiais ir egzotiškais augalais bei vaisiais. Daugelis jų apgailestavo, kad skanumynų galėjo tik paragauti, o ne įsigyti.

„Tai vienas iš mūsų naujoje laboratorijoje sukurtų gardumynų“, – sakė Alfas Ivanauskas. Anot jo, jau kitą savaitę Vilniuje pradės veikti didžiausia Lietuvoje kulinarijos akademija-laboratorija. 300 kvadratinių metrų plote vyks maisto gaminimo kursai, privatūs vakarėliai. 

A.Ivanauskas tvirtino, kad jis su kolegomis itin dažnai eksperimentuoja ir atlieka bandymus. „Paprastos virtuvės mums neužtenka. Gamindami patiekalus naudojame ir kolbas, mėgintuvėlius, kitą laboratorijų įrangą“, – tvirtino virtuvės mitų griovėjas. Juokaudamas jis pridūrė nebijąs sukurti ką nors tokio dėl ko laboratorija nukentėtų: „Sprogti tikrai niekas nesprogs. Iki tokio lygio dar neeksperimentuojame.“

Aistis Mickevičius / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.