Kembridžo hercogienės Catherine sesuo Pippa Middleton kalba apie savo mitybą: kas jai padeda išlikti lieknai?

Pippa Middleton / „Scanpix“ nuotr.
Pippa Middleton / „Scanpix“ nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

Kembridžo hercogienės Catherine sesuo Pippa Middleton (34) su savo išrinktuoju Jamesu Matthews vestuves atšoko praėjusių metų gegužę. Žinių apie tai buvo nemažai, tačiau pati karališkosios šeimos narės sesuo interviu paprastai neduoda.

Tačiau leidiniui „E! News“ ji padarė išimtį – kalbėjo moteris dominančiomis paprastomis temomis. Viena jų – mityba, tiksliau – atvėrė vieną nedidelį momentą apie savo pusryčius.

Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas
Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas / „Scanpix“ nuotr.

„Blynai su klevų sirupu, žinoma, – ne man. Bet aš visada pusryčiauju. Renkuosi paprastą jogurtą, beriu į jį skrudintų sėklų, avižų, riešutų, pripjaustau vaisių. Kitas pusryčių variantas – tai paskrudinta duonos rieklė, kiaušiniai arba avokadas“, – sakė moteris.

Kai buvo vaikas, Pippa Middleton labai mėgo virtus kiaušinius ir košes. Tačiau metams bėgant įpročius teko keisti – Pippa ėmė mažiau valgyti ir atidžiau rinktis maisto produktus bei patiekalus.

Atidi mitybai ir jos garsioji sesuo Kembridžo hercogienės Catherine.

Kiekvieną rytą Kembridžo kunigaikštienė geria glotnutį, sutrintą iš kopūstų, špinatų, romėniškų salotų, kalendros ir mėlynių. Svarbiausia – įdedama maisto papildo spirulinos. Šie dumbliai viena iš seniausių gyvybės formų žemėje, juose yra daugiau nei 50 organizmui reikalingų biologiškai aktyvių medžiagų – vitaminų, mineralų, nepakeičiamųjų amino rūgščių, riebalų rūgščių. Teigiama, kad 2 gramai spirulinos prilygsta 1 kilogramui daržovių. Spirulina stiprina imunitetą, suteikia žvalumo, aktyvina virškinimą, padeda lieknėti. Spindinti kunigaikštienės oda ir plaukai, neva, spirulinos nuopelnas.

Kembridžo hercogienė Catherine
Kembridžo hercogienė Catherine / Vida Press nuotr.

Kembridžo kunigaikštienė retai laikosi dietos, bet jeigu reikia greitai numesti keletą kilogramų, ji nebevalgo gyvulinės kilmės baltymų, angliavandenių ir pamažu pereina į žaliavalgystę.

Miltinių patiekalų ji ragauja tik pirmoje dienos pusėje, o raciono pagrindą sudaro baltymai ir naudingieji angliavandeniai.

Žavinga, kad Kembridžo hercogienės Catherine turi ir silpnybių. Teigiama, kad ji labai mėgsta patiekalus su kariu (šis prieskonis turi riebalus deginančių savybių). Taip pat ji beprotiškai mėgsta Kensingtono rūmuose ruošiamus desertus. Kalėdinis pudingas, karameliniai pyragaičiai, uogų tortas – šiems gardumynams ji negali atsispirti.