Keturmetė Kristinos Brazauskienės anūkė Ieva pasirodė televizijoje
„Močiutė gamina skaniau už mamą!“ – „Skonio“ vedėjo Andriaus Butkaus provokacijai pasidavė Kristinos Brazauskienės anūkė. Keturmetė Ievutė šį sekmadienį pasirodys didžiausiame kulinariniame šou per LNK ir bandys pagelbėti savo žymiajai močiutei. Jei tiksliau – močiutės komandos nariams, kurie turės įtikti savo kapitonei.
„Skonyje“ visi komisijos nariai išsirinko savo komandas, kiekvienas – po keturis narius. Tačiau tik trys iš jų tęs tolimesnę kovą. Taigi šį sekmadienį net keturi „Skonio“ dalyviai turės atsisveikinti su šou, o šį nelengvą sprendimą turės priimti patys komandų kapitonai. Jie tai darys, žinoma, ragaudami pagamintą maistą. Ir, žinoma, nežinodami, kas jį pagamino.
Mažoji Ievutė konsultavo savo močiutės komandos narius, aiškindama, kokius patiekalus mėgsta jos garsioji močiutė. O pati atviravo, kad močiutė jai verda makaronus ir kepa blynus.
Kristinos Brazauskienės komandos nariai gamino pagal jos užduotą temą – „Mamos jubiliejus“. Vytautas Mackonis, kurį Brazauskienė svajoja pasiimti į savo namus dėl dieviškų sugebėjimų kepti žvėrieną, šįkart, matyt, išsigando savo kapitonės svajų. Jis gamino obuolių pyragą, nors ir žinodamas, kad Kristinai saldumynai – ne prie širdies.
Kita K.Brazauskienės komandos narė, penkių vaikų mama, kulinarijos mokytoja Giedra Sadauskienė iš Kauno, gamino pomidorų krepšelius su tuno tartaru. Tado Rimgailos žmona Liucina Kristinos Brazauskienės teismui gamino lašišos filė, įvyniotą į Serano kumpį su bazilikais ir patiekalą patiekė su bulvių koše ir apelsinų padažu. Ketvirtasis Kristinos Brazauskienės komados narys, statybininkas Laimonas Trioška į Brazauskienės širdį beldėsi patiekdamas jos mylimą mėsą – jautienos kepsnelius.