„Lietuvos talentų“ nugalėtojas žonglierius Kasparas Bujanauskas atskleidė, kur išleis piniginį prizą

Kasparas Bujanauskas / TV3 nuotr.
Kasparas Bujanauskas / TV3 nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

Dar visai neseniai triukšmingai nuskambėjo populiaraus televizijos projekto „Lietuvos talentai“ finalas, kurio nugalėtoju tapo cirko artistas, žonglierius Kasparas Bujanauskas. Nuo mažens cirke besisukantis vaikinas, apsilankęs kulinarinėje TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“, pasakos, kad laimėti vieno didžiausių šalies projektų nesitikėjo, tačiau jau žino, kaip išleis laimėtus 10 tūkstančių eurų.

Šeštadienį laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovai turės galimybę išvysti ne tik profesionalios kulinarės Ilonos Juciūtės patarimus, kaip pasigaminti skanų ir lengvai paruošiamą maistą, bet ir „Lietuvos talentų“ nugalėtojo, charizmatiškojo Kasparo interviu.

Kalbėdamas apie pergalę projekte K. Bujanauskas tikins jos visai nesitikėjęs, o užplūdusią euforiją vėl pakeitė kasdieniai rūpesčiai. Šiemet gimnaziją baigsiantis artistas tikins, kad cirkas – svarbiausias jo gyvenime.

„Aišku, man labai svarbu mokslai, noriu gerai juos pabaigti, išlaikyti egzaminus. Bet vis tiek man svarbiau cirkas. Mokslai svarbu, bet cirkas – svarbiau“, – sako K. Bujanauskas.

Paklaustas, kur ketina išleisti piniginį prizą – net 10 tūkstančių eurų – žonglierius atskleis juos investuosiantis į tolesnį tobulėjimą: „Noriu stoti į cirko mokyklą Kanadoje ir ten tęsti savo kelią, tobulėti. Bet kokiu atveju stengsiuosi tuos pinigus panaudoti tinkamai – investuoti į ateitį.“

Žaibiškai išgarsėjęs jaunasis žonglierius kulinarinėje laidoje pademonstruos ne tik savo sugebėjimus virtuvėje, bet ir atskleis, kokio produkto nė už ką nevalgytų.

Šį šeštadienį su laidos „Virtuvės istorijos“ žiūrovais taip pat sveikinsis ir patarimus apie sveiką gyvenseną dalins lietuviškų maistinių skaidulų produkto idėjos autorius Marius Jakimavičius.

Linksmą ir atvirą „Lietuvos talentų“ nugalėtojo žonglieriaus K. Bujanausko interviu, daugybę naudingų maisto gaminimo patarimų televizijos žiūrovai išgirs jau rytoj, šeštadienį, 9 val. kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.