Mėgstamiausia Jurgos Šeduikytės kulinarinė knyga – „Septyni ingredientai“
„Oi, kad aš visus savo receptus palikau Maskvoje“, – juokėsi Jurga, kai paklausiau, kokį patiekalą norėtų pasiūlyti savo gerbėjams, susirinkusius į jos koncertą kovo 8 dieną „Appetitus“ restorane.
„Jurga mėgsta kurti ne tik scenoje, bet ir virtuvėje, – patikino vadybininkas Lauras. – Ji labai skaniai gamina!”
„Mano mėgstamiausia kulinarinė knyga šiuo metu yra „Septyni ingridientai“. Visi „Mitų Griovėjų“ receptai tiktų mano vaišių stalui, – sako Jurga Šeduikytė ir iš karto priduria, – Prisiminiau! Tailandietiška krevečių ir vištienos sriuba su kokosų pienu. Ir čili pipirais. O prie tos sriubos labai tiks žuvies karis. Toliau palieku jūsų fantazijai.“
Štai tokį kulinarinį Jurgos ekspromtą užsirašė „Appetitus“ restorano šefas.
Su Jurga susitarėm, kad Tailando sriubą ji išvirs pati, mūsų restorano virtuvėje, o kitus kovo 8-osios vakarienės patiekalus sukurs restorano šefas. Kokie jie bus, telieka maža paslaptis.
„Mūsų restorano pagrindinė virtuvės idėja – nėra įprastinio valgiaraščio. Kas dieną stengiamės sukurti ką nors naujo, nebijome eksperimentuoti. Galvą dedu, kad kovo 8-osios vakarienės pasiūlymas nenuvils nei Jurgos, nei mūsų restorano svečių“, – patikino restorano šefas Marius.
„Šį pavasarį žadame mūsų restorano lankytojus pakviesti į nevieną įžymių žmonių vakarienę. Kai manęs paklausia, kas bendro tarp virtuvės ir muzikos, atsakau ne galvodama – kūryba“, – šypsosi viena iš restorano įkūrėjų Joana Adomaitienė.