Naujajame „Ji“ numeryje – žymių moterų istorijos. Kaip nelaiminga meilė įkvėpė jas pasiekti daugiau?

Žurnalas „Ji“ (Nr. 19) / Redakcijos archyvo nuotr.
Žurnalas „Ji“ (Nr. 19) / Redakcijos archyvo nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

Puoselėjant romantiškus jausmus, visada tikimasi gražios ir laimingos pabaigos, tačiau meilė – nenuspėjama. Sudužusios svajonės žeidžia lyg skeveldros, o širdies žaizdas kiekviena gydome savais vaistais. Patirtis rodo, kad užsivėrus senoms durims, atsiveria langas su nuostabiu ateities vaizdu...

Jei įdomu, kaip garsios pasaulio moterys sugebėjo užsigydyti nelaimingos meilės žaizdas, nepraleiskite numerio temos „Sudaužyta širdis – kelias į sėkmę“.

Žurnalas „Ji“ (19 nr.)
Žurnalas „Ji“ (19 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Kaip visada jūsų laukia ir virtuali pažintis su įdomiais žmonėmis. Šįkart „Ji“ žurnale svečiuojasi „Eurovizijoje“ dalyvaujančio atlikėjo Donato Montvydo antroji pusė – Veronika Montvydienė. Paklausta, ar nesunku būti žinomo atlikėjo žmona, Veronika šypteli: „Jeigu susireikšminčiau, galbūt būtų ir sunkiau. Kol nejaučiu signalų, kurie verstų nerimauti, gyvenu ramiai...“ Plačiau apie tai skaitykite interviu „Santykiai – tai deimantas, kurį reikia šlifuoti“.

Žurnalas „Ji“ (19 nr.)
Žurnalas „Ji“ (19 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Antrasis pašnekovas – pagardų kūrėjas ir skonio meistras Algis Kairys. Jo sukurti padažai, kečupai, majonezai ne kartą yra įvertinti aukso medaliais konkursuose ir parodose. Jau beveik dvidešimt penkerius metus „Daumantų“ pagardų receptus kuriantis kulinaras juokauja, kad pomėgį gaminti paveldėjo su motinos pienu.

„Kiek save prisimenu, nuo septynerių metų eksperimentuodavau virtuvėje. Net morengus kepdavau. Ir dažnai nuo mamos gaudavau pylos, nes po mano eksperimentų į virtuvę nebūdavo įmanoma įeiti. Be to, šaldytuve nelikdavo produktų. Kiaušinių baltymus išleisdavau į dubenį, o tryniai keliaudavo tiesiai į kriauklę...“ Daugiau apie kulinarijos meną, kas diktuoja virtuvės madas, sužinosite atsivertę interviu „Pagardų kūrimas prilygsta kūrybai“.

Daugelis jei ne iš smalsumo, tai dėl pramogos nepraleidžia kasmetinio „Eurovizijos“ dainų konkurso. Eurovisionworld.com duomenimis, kasmet jį žiūri vis daugiau žiūrovų. Tai – vienas populiariausių ne sporto renginių visame pasaulyje. Pernai jį stebėjo net 195 milijonai žmonių. Šio muzikinio renginio dalyviai per daugybę metų pasiekė įdomių rekordų, ne kartą buvo pakeistos konkurso taisyklės, išlieta daug džiaugsmo ir liūdesio ašarų... Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Eurovizija. Įdomūs faktai“.

Žurnalas „Ji“ (19 nr.)
Žurnalas „Ji“ (19 nr.) / Redakcijos archyvo nuotr.

Daugelis mūsų esame girdėję gražių istorijų apie tai, kaip penkiasdešimtmečiai, šešiasdešimtmečiai ar dar gerokai vyresni žmonės susitinka, pamilsta vienas kitą ir sukuria gražius santykius. Galime tik pasidžiaugti, kad likimas suveda jau daug gyvenimo patirties turinčias asmenybes ir brandūs vieniši žmonės ne užsisklendžia, o, priešingai – geba atsiverti ir iš tikrųjų priimti kitą – naują žmogų – į savo gyvenimą.

Tačiau vis dar nemažai žmonių mano, kad jeigu jau praleido tam tikrą gyvenimo etapą, kai daugelis kuria naujus santykius, tai meilės traukinys jau nuvažiavo nespėjus į jį įšokti. Ar tikrai? Apie skaitykite straipsnyje „Mylėti ir mylėtis ne per vėlu!“.

Galbūt jau planuojate atostogas? Tai nesukels didelių rūpesčių ir streso, jei ruoštis joms pradėsite iš anksto. Siūlome jums grožio procedūrų planą, kad jau pirmąją poilsio dieną galėtumėte galvoti tik apie saulę, smėlį ir jūrą... Plačiau apie tai skaitykite straipsnyje „Atostogoms ruošiamės iš anksto!“.

Jei nosį kutena kaimyno čirškinamo kepsniuko kvapas, metas ir jums raitotis rankoves, išsirinkti vieną iš mūsų siūlomų receptų, pasikviesti draugus ir traukti į gamtą. Čia galėsite mėgautis ne tik gardžiu maistu, laimingais pašnekesiais, bet ir laimingų vaikų krykštavimu. Nes ir jiems yra receptų! Jų ieškokite straipsnyje „Grilio sezonas prasideda!“.

O rubrikoje „Virtuvė / verta paskanauti“ rasite patarimų, kaip išsikepti gardžių šokoladinių keksiukų su šokoladiniu kremu. Ir tai toli gražu ne visos staigmenos, kurios laukia 19-ajame „Ji“ žurnalo numeryje...

Smagių eksperimentų virtuvėje ir skaitymo su „Ji“!