Naujas mėnuo – nauja „Edita“!
Jau galite pradėti dairytis šio žurnaliuko – kvepiančio spaustuvės dažais, spalvingo, įdomaus ir, kaip visada, dosniai dalijančio įvairiausius patarimus.
Šį mėnesį “Editą” nusipirksite kartu su “Virtuvės paslaptimis”, kuriose daug ir vertingos informacijos apie rudens gėrybių konservavimą. Ruduo išties dosnus sezonas – daržovės, vaisiai, grybai… Tik valgyk, stiprėk ir gražėk. Apie tai – žurnalo numerio tema: sužinosime, iš ko ir kaip pasidaryti natūralių grožio priemonių, ką valgyti, kad šiek tiek sulieknėtume ar sustiprintume imunitetą.
Be to, dar susipažinsime su jauna, veiklia lietuvaite, gyvenančia Islandijoje, su trim darniom, Lietuvoje gerai žinomom porom, pakeliausime po Maltą, pasidairysime po įdomius virtuvės interjerus, išmoksime rišti dailias gėlių puokštes ir sužinosime, ką skanaus galima pagaminti iš burokėlių. Susidomėjote? Tuomet tiesiai į sapudos kioską ar prekybos centrą!