25-asis žurnalo „Ji“ numeris
Naujame „Ji“ numeryje – specialus priedas, kuriame daugybės patiekalų su braškėmis receptų!
Braškių sezonas prasidėjo! Gardžios, vitaminingos uogos idealiai tinka pusryčių patiekalams, kepiniams, žiemos atsargoms pasiruošti. Juk mes, lietuvės, – praktiškos moterys: pačios ir uogienes verdame, ir uogų prisišaldome. Savame darže užaugintos ar iš pažįstamo ūkininko pirktos, jos daug sveikesnės.
Šiame numeryje – ir apie vasaros atostogas Lietuvoje. Nebūtina važiuoti už jūrų marių, kad įdomiai ir nebrangiai pailsėtumėte. Kiekviename mūsų šalies kampelyje netrūksta nei pramogų, nei gražių vietų. Siūlome sužinoti daug puikių maršrutų.
Mėgstančioms leisti laiką sode ar darže – nauja rubrika apie sodo, daržo ir gėlyno augalus. Šį kartą patariame, kaip elgtis su nužydėjusiomis pavasarinėmis svogūninėmis gėlėmis. Kad kitais metais vėl akis džiugintų įvairiaspalviais žiedais!
Gražios savaitės!