Naujas žurnalo „Virtuvės paslaptys“ numeris!
Spaudos kioskuose ir prekybos centruose jau galite dairytis naujo žurnalo numerio.
Naujas „Virtuvės paslapčių“ numeris sudomins net tas, kurios visai nemėgsta gaminti – bus įdomu paskaityti apie spalvingąjį Maroką ir tradicinį šios Afrikos šalies maistą. Tos, kurios mėgsta suktis virtuvėje, galės ir marokietiškų patiekalų receptus išbandyti.
O ar žinai, ką galima vadinti tikruoju pesto padažu? Jei ne, perskaitysi šiame „Virtuvės paslapčių“ numeryje. Rasi ir daug naudingos informacijos: kokią mėsą pirkti, kai ketini gaminti vieną iš tradicinių jautienos patiekalų, kam kokie miltai tinka, kaip virtuvėje sutaupyti ir laiko, ir pinigų, su kuo dera prieskoniniai žalumynai, kurių galima nusipirkti didžiuosiuose prekybos centruose (čiobreliai, šalavijai, rozmarinai, bazilikai, krapai).
Desertui siūlome gardžių rabarbarų pyragų ir įvairiausių keksiukų, kurių receptus sukūrė ir išbandė mūsų skaitytojai.