Naujasis „Editos“ numeris su dovana – virtuvės žurnalu „Istoriniai patiekalai“
Įdomiausių temų ir naudingų patarimų kiekvienai gausus atsinaujinęs „Editos“ numeris – jau prekyboje.
Sužinokite karščiausias mados ir grožio naujienas, kokiais skanėstais, sukurtais specialiai Valentino dienai, stebina mūsų garsioji kulinarė Elžbieta Monkevič, kaip pasitelkus veido jogą atgaivinti odą pavasarį, kodėl nereikia persidirbti ir kasdien būtina svajoti.
Įdomiausių temų trejetuke – pokalbis su knygų leidėjomis „Ir knygų mados egzistuoja!“, interviu su žolininku Virgilijumi Skirkevičiumi, įvaizdžio kūrėjų patarimai, kaip rengtis ir atrodyti, kad prisijaukintumėte sėkmę.
Nevalia praleisti mūsų aistringų meilės istorijų, meilės magijos burtų, į tolimus kraštus viliojančių žurnalisto ir rašytojo Andriaus Tapino kelionių įspūdžių ir, žinoma, naudingos bei skaitytojų pamėgtos vaikų rubrikos, kur atsakymus į rūpimus klausimus ras įvairaus amžiaus atžalas auginančios mamos.
Ir dar viena gera žinia – šis „Editos“ numeris su puikia dovana jums – virtuvės žurnalu „Istoriniai patiekalai“. Jame – daugybė laiko išbandytų receptų, kurių būtinai turite paragauti!