Naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje – fotografavimo paslaptys
Ne veltui sakoma, kad fotografuoti galime visi, bet gerai fotografuoti reikia išmokti. Taigi, kad užfiksuotos atostogų akimirkos džiugintų, naujausiame „Ji“ numeryje skaitykite fotografo Jurijaus Azanovo patarimus, kaip teisingai įamžinti akimirkas nuotraukoje.
Fotografavimo paslaptys – ne vienintelė aktuali šio žurnalo numerio tema. Šį kartą kartu su leidiniu – knygelė. Joje – gardžiausių receptų su uogomis rinkinys. Skubėkime mėgautis gardžiausiomis šiltojo sezono gėrybėmis!
Interviu rubrikoje kalbiname biologijos ir teatro mokytoją Vitą Nedzveckaitę. Moteris dalijasi arbūzų auginimo paslaptimis. „Iš tikrųjų egzotikos čia visai nedaug, juolab kad veislė ne atvežtinė, o sukurta Lietuvoje“, – auginti gardžią daržovę ragina pašnekovė.
„Kai vyras namuose jaučiasi blogai, jis dažniausiai renkasi tokias išeitis: gerti alkoholį, daug dirbti, kitos moters glėbį ir pan. Tad nuo jūsų, mielosios moterys, labai daug kas priklauso“, – tikina kitas numerio pašnekovas Tomas Levulis, padedantis žmonėms unikaliais metodais atsikratyti įvairių priklausomybių ir streso.
Naujausiame leidinio numeryje taip pat skaitykite apie tai, kaip medaus kaukėmis puoselėti grožį, sužinokite, kaip gamta veikia mūsų organizmą ir kaip turėtumėte ilsėtis, kad į darbą grįžtumėte kupini energijos ir naujų idėjų.
Mėgstantiems laiką leisti gamtoje – garsiausi ekoturizmo maršrutai ir 5 gardžių grilio patiekalų receptai. Ir, be jokios abejonės, smagus interviu, kaip Jonines švenčia garsiausi šalies Jonai.
Apie tai ir dar daugiau – naujausiame žurnalo „Ji“ numeryje.