„Neringos“ restorano vadovas Linas Žemaitis – apie žymųjį Kyjivo kotletą ir ypatingą dėmesį svečiams

Linas Žemaitis / Luko Balandžio / BNS nuotrauka
Linas Žemaitis / Luko Balandžio / BNS nuotrauka
Jūratė Ražkovskytė
Šaltinis: Žmonės
A
A

„Buvo situacija, kai prie vieno stalo sėdėjo keturios vienos šeimos kartos. Na, ketvirtoji labiau ropojo, bet vaizdas tikrai atėmė žadą“, – juokiasi žymiojo sostinės „Neringos“ restorano vadovas Linas ŽEMAITIS (40).

Ką reiškia vadovauti tokiai gerai žinomai įstaigai?

Ilga bei turininga istorija suteikia nemažai suvaržymų bei įpareigojimų, tačiau – ir daug žavesio. Nes tradicijos yra varikliukas, kuris įtraukia. Stengiamės išklausyti visas praeities istorijas tiesiogiai iš tų, kurie „Neringoje“ lankėsi prieš daug metų. Smagu, kad šio restorano gerbėjai tradicijas perduoda jaunesnėms kartoms.

Ką pats labiausiai mėgstate valgyti restorane, kuriam vadovaujate?

Kyjivo kotletas yra „Neringos“ perlas. Juokauju, kad mėgstame ar