„Nickelback“ pageidavimai: maistas be glitimo ir ypač stipri kava

„Nickelback“. / „Live Nation Lietuva“ nuotr.
„Nickelback“. / „Live Nation Lietuva“ nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

Jau rytoj, rugsėjo 10 dieną, „Žalgirio“ areną Kaune sudrebins roko grupė „Nickelback“. Kanados rokeriai į mūsų šalį atvyks koncerto išvakarėse, penktadienį. Paaiškėjo detalės, ko viešnagės Lietuvoje metu pageidavo „Nickelback“ muzikantai ir juos lydintis personalas.

Pasaulines gastroles „No Fixed Address“ tęsiantys rokeriai „Nickelback“ į Lietuvą atvyksta jau šiandien, koncerto išvakarėse. Grupė atkeliauja iš Danijos, kur vakar surengė koncertą sausakimšoje „Jyske Bank Boxen“ arenoje Herningo mieste. Tai buvo jau ketvirtasis „Nickelback“ gastrolių Europoje koncertas: turą pradėję Helsinkyje (Suomija), muzikantai jį tęsė Osle (Norvegija), Stokholme (Švedija), Herninge (Danija) o rytoj – didžiausioje Lietuvoje „Žalgirio“ arenoje Kaune.

Viešnagės mūsų šalyje metu muzikantai gyvens pačioje sostinės širdyje įsikūrusiame prabangiame viešbutyje „Kempinski“. Manoma, kad šiandien laisvą vakarą turėsiančios roko žvaigždės gali rasti laiko pasivaikščioti senamiesčio gatvėmis ir iš arčiau susipažinti su Vilniumi. Po koncerto Kaune, „Nickelback“ gastroles tęs rugsėjo 13 d Šveicarijoje, Ciuricho mieste. Europoje grupė surengs net 30 pasirodymų.

Super stipri kava ir maistas be glitimo

Siekdami kuo energingiau pasiruošti įspūdingam koncertui, rokeriai prašė pasirūpinti ypač stipria kava – pageidavimų sąraše žodžiai „super stipri“ yra parašyti gerai matomu dideliu šriftu. Be įprastinių įvairių rūšių vaisvandenių, arbatos, sulčių, pieno, gazuoto ir negazuoto mineralinio vandens buvo pageidauta ir alkoholinių gėrimų. Persirengimo kambariuose bus „Corona“ ir „Kroenenburg“ alaus, „Jameson“ viskio, „Jaggermeister“ likerio, „Grey Goose“ degtinės, džino, raudono ir balto vyno.

„Nickelback“
„Nickelback“ / Grupės archyvo nuotr.

Maistui rokeriai nėra išrankūs, tačiau atskirai išskyrė, kad būtų specialaus maisto be glitimo, skirto to netoleruojantiems asmenims. Pusryčiams pageidauta įprasto meniu: šviežių riestainių, įvairių rūšių jogurtų, sūrių, mėsos, laisvai auginamų vištų kiaušinių, vegetariškos mėsos gaminių ir įvairių vaisių.

Pietums bus patiekta karšta sriuba, įvairūs užkandžiai, daug ir įvairių daržovių, tuno salotos, mėsainiai, dešrainiai, žuvis su bulvytėmis ir vegetariški patiekalai. Vakarienės metu bus stiprinamasi karštaisiais mėsos, žuvies ir vegetariškais patiekalais, daržovėmis ir vaisiais, įvairiais užkandžiais ir desertais.