Pigių patiekalų gastrobarą įvertinęs Gidonas Šapiro: „Džiugu, kad Vilniuje rasime visko, ko norime“
Sostinės senamiestį papildė dar viena nauja vieta – ketvirtadienio vakarą duris atvėrė naujas gastrobaras „+++“. Į atidarymo vakarėlį sugužėjo būrys baro šeimininkų draugų.
Tarp susirinkusių svečių buvo galima išvysti Edmundą Jakilaitį, Gidoną Šapiro-Bilą, Audrių Giržadą.
Čia pasirodė ir žurnalistė, TV laidų vedėja Aistė Stonytė-Budzinauskienė, kurios vyras, reklamos agentūros „Open Agency“ partneris Darius Budzinauskas – vienas naujojo gastrobaro bendraturčių. Naujo baro išskirtinumas – beveik viskas jame kainuoja po 1 eurą.
Į gastrobaro atidarymą atvykęs Gidonas Šapiro-Bilas Žmonės.lt pasakojo, kad mieste tenka valgyti pakankamai dažnai, o išleidžiama suma maistui – labai įvairi.
„Galima suvalgyti sūrainį už 1 eurą, galima pavakarieniauti už 50-60 eurų – tuo Vilnius ir yra išskirtinis, tad džiugu kad jame rasime visko, ko norime. Dažniausiai mieste pusryčiauju ir vakarieniauju, nors vakarienių jau tenka atsisakyti, nes turiu vaiką ir laiką tenka paskirti jam. Jeigu pietauju – nebent lengvai užkandu tarp darbų“, – teigė G.Šapiro-Bilas.
Žmonės.lt Darius Budzinauskas pasakojo, kad gastrobaras duris atvėrė prieš savaitę ir jau sulaukė populiarumo.
„Gastrobarą atidarėme praėjusį ketvirtadienį. Prireikė tik keturių dienų, kad apie mus sužinotų ir dabar tokia situacija, kad svečių, laukiančių patekti į vidų, turime pilną lauką.
Norėjome į žmones pasižiūrėti kitomis akimis, nei dabar žiūri kiti barai ir restoranai. Savo paslaugas jie siūlo tiems, kurie sau gali tai leisti ir jaučiasi finansiškai oriai. Mes norėjome orientuotis į likusius žmones ir visiškai nesvarbu ar jie uždirba daug, ar mažai – jie čia laukiami. Labai ilgai ieškojome koncepto, tad galiausiai nusprendėme, kad daugumos patiekalų pagrindinė kaina bus po 1 eurą“, – Žmonės.lt pasakojo D.Budzinauskas.