Populiarus restoranas Kaune pristatė naują erdvę ir ypatingiems svečiams surengė vakarėlį
Mažai kas šalyje nežino antrus metus Kauno gurmanus ir miesto svečius džiuginančio, aukščiausios klasės Prancūzijos, Italijos, Japonijos, Tailando, Indijos ir kitų kraštų virtuvių įkvėpto restorano DIA, kuris rugsėjo 21-ąją po dviejų metų lankytojus pasitiko atsinaujinęs.
Kviestinei publikai buvo pristatytas naujasis valgiaraštis, solmeljė, maisto ir gėrimų tinklaraštininkė Urtė Mikelevičiūtė vedė šampano degustaciją, o svarbiausia, kad duris atverė dar viena stilinga restorano erdvė, skirta privatiems renginiams.
Šventinį vakarą restorano savininkai VIP svečius kvietė paskanauti fazanų, austrių, omarų, japoniškos Kobės (Wagyu) jautienos. Degustaciją lydėjo someljė parinkti šampanai bei išskirtiniai kokteiliai. Gerą nuotaiką kurė garsaus didžėjaus Modestos Švobos-Rembo grojama moderni muzika, atlikėjos Aistės Tomkevičiūtės muzikinis pasirodymas.
Maisto ir vyno žinovai Kauno Maironio gatvėje 9-uoju numeriu paženklintame name įsikūrusį restoraną „DIA“ įvertino itin palankiai, nes ši vieta vos atsidariusi išsiskyrė ne tik maisto kokybe ir gausiu gėrimų pasirinkimu, bet ir savo stiliumi: šiuolaikišku, jaukiu ir subtiliai prabangiu interjeru, kuris sukuria harmoningą aplinką.
DIA praėjusiais metais pateko į 30 geriausių šalies restoranų sąrašą, o „Kaunas Gastro 2016“ kulinarinio safario metu šis restoranas buvo įvertintas garbingiausia – pirma vieta.