Pramogų pasaulio atstovai vakarą leido degustuodami gurmaniškus derinius
Pirmadienio vakarą maisto gurmanai rinkosi į sostinės centre esantį Deivydo Praspaliausko restoraną „1 Dublis“.
Svarbiausiu vakaro svečiu tapo pirmą kartą Lietuvoje viešintis svečias iš Niujorko alaus daryklos „Brooklyn“ – vienas žymiausių „craft“ alaus atstovų pasaulyje Garrettas Oliveris.
G.Oliveris susirinkusius pasitiko kartu su restorano šeimininku Deivydu Praspaliausku. Skambant amerikietiškam džiazui vakarėlio svečiai ragavo gurmaniškų patiekalų ir gėrimų.
Tarp vakaro svečių buvo galima pamatyti dizainerį Aleksandrą Pogrebnojų su žmona Monika Račiūnaite, dizainerę Julią Janus ir režisierių Stasį Baltakį, menininkę Nomedą Marčėnaitę su širdies draugu Vytu Palavinsku.
Vakarienės metu buvo patiekta Deivydo Praspauliausko ir jo komandos gamintų patiekalų: grūdintos lašišos su geltonaisiais burokėliais bei lengvu sviesto padažu, taip pat jautienos tartaro su morkomis ir marinuotais svogūnėliais. Dar vienas svečių laukęs patiekalas – veršiena su karamelizuotais pastarnokais.