Receptų rinkinys. Ką įdomaus pagaminti iš pomidorų?
Šiuo metų laiku pomidorai, ko gero, patys skaniausi. Be to, jų nors vežimu vežk. Tad neiššvaistykime veltui, verčiau pasigaminkime iš jų ką nors nauja ir skanaus.
Daugelis žmonių pomidorus valgo kaip garnyrą: sumaišę su grietine, aliejumi, įpjaustę į įvairias salotas ar tiesiog supjaustytus riekelėmis ir apibarstytus pipirais ir druska. Tačiau iš tiesų tai tik maža dalelė galimybių, kur galima panaudoti pomidorus. Beje, jie labai skanūs ne tik švieži, bet ir kepti, troškinti, marinuoti. Tad kviečiame pasinerti į virtuvės eksperimentus. Tikimės, iš šių mūsų receptų tikrai išsirinksite sau kažką skanaus.
Plačiau apie tai, kuo mūsų organizmui naudingi pomidorai ir kaip juos tinkamai ruošti, skaitykite straipsnyje SULTINGI POMIDORAI. KAIP JUOS RUOŠTI?