„Revolution Festival“ – unikali festivalinės virtuvės koncepcija „Revo Chef“

Vylius Blauzdavičius / R. Daskevičiaus nuotr.
Vylius Blauzdavičius / R. Daskevičiaus nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

Elektroninės muzikos festivalis „Revolution Festival“ pristato unikalią šiemetinę virtuvės koncepciją „Revo Chef“. Festivalis atsisako įprasto skirtingais maisto vagonėliais nukloto renginio vaizdo ir nusprendė sukurti savo virtuvę, kurioje karaliaus kultinį statusą šalyje pelnęs BBQ kultūros puoselėtojas „Viking The Chef“ įkūrėjas Vylius Blauzdavičius.

Organizatoriai džiaugiasi, kad Lietuvos muzikos festivalių istorijoje tai bus pirmoji kokybiškai ir apgalvotai išspręsta vienos didelės festivalio virtuvės idėja, pristatysianti tikrąją BBQ kultūrą.

Vylius Blauzdavičius / R. Daskevičiaus nuotr.
Vylius Blauzdavičius / R. Daskevičiaus nuotr.

„Revo Chef“ bus gaminami visavalgiams, vegeratams ir veganams subalansuoti patiekalai. Dūmo aromatais vilios ir jėgas po šokių maratono atstatyti kvies pats „Viking The Chef“ prekinio ženklo įkūrėjas Vylius Blauzdavičius, žadantis ne tik įtikti patiems išrankiausiems skoniams, bet ir supažindinti renginio lankytojus su kokybiško BBQ maisto paruošimo subtilybėmis. Šiuo metu baiginėjame derinti meniu, kuriamą specialiai festivaliui“, – pasakoja festivalio organizatoriai.

Pasiekti virtuvę nebus sudėtinga, ji bus specialiai įrengtoje erdvėje ant Baltųjų Lakajų ežero kranto pagrindinėje festivalio pievoje.

„Pats esu aplankęs didžiąją dalį Lietuvos bei daug užsienio festivalių. Maistas – mano darbas ir hobis, tad jo kokybė festivaliuose dažnai manęs netenkina. Dažniausiai maistas būna pagamintas iš pusfabrikačių ir skirtas tik alkiui numalšinti, o ne tikrai skaniai pavalgyti. Ši festivalio maitinimo koncepcija iš tikrųjų unikali, leidžiamės į avantiūrą kartu su nutrūktgalviais festivalio organizatoriais ir pažadu – kiekvienas lankytojas ras ką paragauti visiškai naujo, neatrasto, pagaminto su meile. Bus ką sužinoti, kuo pasidomėti“, – žada vardinių prieskonių bei įvairių kulinarinių projektų kūrėjas V. Blauzdavičius.

Vylius Blauzdavičius / R. Daskevičiaus nuotr.
Vylius Blauzdavičius / R. Daskevičiaus nuotr.

Visas maistas festivalyje bus tik šviežias, iškeptas vietoje, gamyboje nebus naudojami pusfabrikačiai. Kiekvienas norintis galės iš arčiau žvilgtelėti į gamybos procesą, pabendrauti su virtuvės šefais, sužinoti BBQ gaminimo subtilybių, užduoti dominančius klausimus ir gauti patarimų kokybiško maisto ruošimui.

Kasmet tobulėjantis „Revolution Festival“ stengiasi, kad kiekviena festivalio sritis būtų maksimaliai kokybiška, o festivalis įsimintų ne tik dėl muzikos, bet ir įdomių diskusijų, kūrybinių dirbtuvių, dieninės programos. Šiemet festivalio lankytojai turės unikalią patirtį ir su maitinimo tašku. Festivalyje taip veiks trys patogiu atstumu išdėlioti barai, kuriuose bus galima įsigyti gaiviųjų, o sulaukusiems dvidešimties – ir lengvųjų alkoholinių gėrimų.