Ruošiame grybų atsargas. 7 puikūs receptai
Marinuoti grybai / Shutterstock nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A
Vieniems su radybomis sekasi geriau, kitiems prasčiau, tačiau bet kuriuo atveju, labai malonu, kai namai pakvimpa savo pačių rinktomis miško gėrybėmis.
Rasti miške ir pririnkti grybų dar ne viskas. Ko gero, pats didžiausias iššūkis laukia, parsinešus juos namo. Ypač jei randame daugiau negu pajėgiame iškart suvalgyti. Tokiu atveju, be jokios abejonės, geriausia pasiruošti atsargų. Žiemą jos tikrai džiugins ir uoslę, ir skonio receptorius...
Ką veikti su grybais, plačiau skaitykite straipsnyje: KAIP DOROTI GRYBUS IR PASIRUOŠTI ATSARGŲ ŽIEMAI.
ĮKVĖPIMUI – 7 RECEPTAI!
{recipe|906}
{recipe|3208}
{recipe|3210}
{recipe|3211}
{recipe|3212}
{recipe|3213}
{recipe|905}
Temos: