Savaitgalio valgiaraštis: žiemos virtuvė

Sotus šiupinys / Fotolia nuotr.
Sotus šiupinys / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

Šaltuoju metu trokštame šilto, sotaus ir gardaus maisto. Tačiau kyla klausimas – ką skanaus pagaminti, kai, tarkime, mums taip reikiamų daržovių pasirinkimas ribotas? Patarimas – atsigręžkime į protėvius ir žvilgtelėkime į jų virtuvę.

Taip pat skaitykite: Ką valgyti sergant skrandžio opalige

Žiemos metu puikiai tinka burokėliai, kopūstai, ropės, morkos, bulvės, įvairios kruopos, kaliaropės, ridikai... Kviečiame pasirinkti šiltų ir gardžių žiemos patiekalų šeimos pietums!

Užkandžiai

{recipe|738}
{recipe|3771}
{recipe|1821}

Salotos

{recipe|269}
{recipe|1102}
{recipe|4580}

Sriubos

{recipe|169}
{recipe|704}
{recipe|2023}

Karštieji patiekalai

{recipe|613}
{recipe|2558}
{recipe|4857}

Desertai

{recipe|2450}
{recipe|2498}
{recipe|3462}

Gėrimai

{recipe|4490}
{recipe|4566}
{recipe|4525}
Temos: