Skaiva Jasevičiūtė ir Agnė Jagelavičiūtė keps pyragaičius šunims

Skaiva Jasevičiūtė ir Agnė Jagelavičiūtė / TV8 nuotr.
Skaiva Jasevičiūtė ir Agnė Jagelavičiūtė / TV8 nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

„Kai parodėme reportažą apie tai, kaip iškepti tinkamą tortą šuns gimtadieniui, mūsų redakcijos pašto dėžutę užkimšo laiškai su prašymais pateikti dar kelis ‚šuniškus‘ receptus. Žinoma, nenuostabu, kad savo keturkojui norisi duoti paties rankomis pagamintą skanėstą, kai žinai, jog jame tikrai nėra jokių kenksmingų priedų“, – pasakoja TV8 laidos „Keturkojis šou“ vedėja ir gyvūnų mylėtoja Skaiva Jasevičiūtė.

Naujausioje laidoje, kuri eteryje pasirodys jau šį sekmadienį 11.45 val. Skaivai į pagalbą atskubės maisto gaminimui neabejinga kulinarinės knygos autorė Agnė Jagelavičiūtė.

Kokius šunis savo namuose yra auginusi Agnė? Kodėl šiuo metu ji neturi jokio keturkojo? Aštrialiežuvė pašnekovė turės atsakyti į ne vieną laidos vedėjo takso Marselio klausimą. Tiesa, šįkart Marseliui dar įdomesnės už pašnekovės atsakymus bus jos kulinarinio pasirodymo detalės: laidos vedėjui tiesiogine to žodžio prasme varvės seilės!

Prieš šiam skanėstų siužetui išvystant televizijos eterį, Skaiva visų šunų šeimininkams išduoda dar vieną puikų sausainių receptą. „Jie net padės atbaidyti blusas ir erkes nuo jūsų augintinio,“ – žada S.Jasevičiūtė. 

„250 gramų kvietinių miltų, šaukštelis alaus mielių, 2 skiltelės smulkinto žalio česnako, 2 šaukštai aliejaus, truputis vandens – bet ne per daug, kad tešla netaptų per skysta – štai ir visi ingredientai. Juos sumaišome, iškočiojame tešlą, formele ar rankomis suformuojame sausainiukus ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Kai tik sausainiai atvės – galėsite jais pradžiuginti savo mylimą keturkojį“, – pasakoja Skaiva.

Laidos vedėja tikina, kad česnako kvapas šunims tikrai nėra bjaurus, todėl nedera bijoti, kad šuo šių sausainių nenorės.