Skani rudens pradžia su Beata Nicholson: „Visada buvau daržo vaikas“
„Dažnai manęs klausia, kaip aš norėčiau būti pristatoma. Paprastai žmones pristatinėja pagal jų profesiją. Aš turbūt kaip ir dauguma moterų ir mamų, renkuosi, kad visų pirma aš esu mama, o tada esu darbuotoja“, – sako ketvirtojo vaiko besilaukianti kulinarių knygų ir TV laidų autorė Beata Nicholson.
„Nėštuke“ ji vadinama būti nenori ir juokaudama sako, kad jos pilve dabar yra butas. O kaip gimė jos aistra maistui?
„Mano šeima tikrai pakankamai ūkiška. Mano bobutė raugdavo kopūstus, darydavo dešras, ant aukšto kabėdavo visos lašinių paltys – ir aš užaugau mokėdama gaminti dešreles ir matydama, kaip auga ridikėliai, salotos, agurkai, pomidorai. Nebuvau miesto, taip vadinamas, „asfalto vaikas“. Aš buvau labiau daržo vaikas, nes esu iš Kėdainių. Kėdainiai, kaip žinia, – agurkai, pomidorai, gėlės... Mano vaikystė praėjo darže ir aš sakau, kad užaugau šeimoje, kurioje maistas buvo pagaminamas, o ne nuperkamas“, – pasakoja B. Nicholson.
Apie lyderystę, jaunystę, motinystę ir visus gyvenimo afrodiziakus – „Žinių radijo“ laidoje „Penktadienio uoga“.