Šokių aikštelėje spinduliuojanti Eglė Straleckaitė plastiką pademonstravo ir virtuvėje
Įvairiuose televizijos projektuose dalyvavusi Eglė Straleckaitė savo paprastumu, nuoširdžia šypsena bei sklindančiu gerumu greitai pelnė žiūrovų simpatijas. Jau šį šeštadienį TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos" šokėja pademonstruos, ar virtuvėje jai sekasi taip pat puikiai, kaip ir ant parketo.
Šį kartą filmavimo aikštelėje azartiškai ir smagiai dvikovai susitiks TV3 projekte „Šuolis“ susibičiuliavusios šokėja Eglė Straleckaitė ir trenerė, kineziterapeutė Jolanta Railienė. Kuriai kova atneš pergalę, nuspręs Lietuvos nacionalinės vyrų krepšinio rinktinės masažuotojas Juozas Petkevičius.
Artėjant Mamos dienai, konkurentės nusiteiks draugiškai ir leisis į nuotaikingą, smagių pokalbių kupiną kovą.
Nors E. Straleckaitė labiausiai pasitikinti savimi jaučiasi šokių aikštelėje, stovėdama prie virtuvės stalo nesikuklins ir čia pademonstruoti savo sugebėjimų.„Pažiūrėkim, kieno plastika gaminant yra didesnė“, – šmaikščiai mes iššūkį varžovei padedančiam šefui V. Amosovui. „Na, aš ne taip seksualiai pjaustysiu šias daržoves“, – juokdamasis pasiduos virtuvės profesionalas.
Gamindamos patiekalus varžovės papasakos, kaip susipažino ir kaip sekėsi dirbti kartu TV3 projekte „Šuolis“. „Eglutė mane žavėjo jau iš kitų projektų. Puiki šokėja, labai simpatiška mergina, su savo siekiais ir tikslais. Bet kai susitikom, supratau, kad ji nelabai suvokia, ką reiškia ši sporto šaka“, – pasakos šuolių į vandenį trenerė J. Railienė.
Susibičiuliavusios moterys laidos metu papasakos, kokių juokingų situacijų, dirbant drauge, nepavyko išvengti. „Ji atėjo grakšti, lanksti, galvojau, ką dabar su ja reikės daryti. Bet, kad pas ją toks ryžtas ir noras išmokti šokinėti, tikrai neįsivaizdavau“, – apie kurioziškas situacijas ir tvirtą Eglės užsispyrimą pasakos kineziterapeutė.
Konkurentės, išsiskirsčiusios į skirtingas puses, mėgins iškovoti pergalę kepdamos ant grilio: E. Straleckaitė su šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene ruoš gardžias picas skirtas vaikams ir jų mamoms, o J. Railienė, padedama „Kamado BONO“ grilio šefo Vadimo Amosovo, keps dešrainius su „Chimichurri“ padažu.
Konkurenčių kulinarinių sugebėjimų atvyks įvertinti, Lietuvos krepšinio gerbėjų Juozuku meiliai vadinamas, Juozas Petkevičius. Visada gerą nuotaiką ir energiją spinduliuojantis masažuotojas linksmų sąmojų negailės ir ragaudamas patiekalus. „Aš jau esu diplomuotas ragautojas. Mano mama labai skaniai gamino, vėliau sesuo, o dabar dukra. Na, o uošvienė, tai jau net nekalbu“, – šmaikštaus J. Petkevičius.