Šokoladinės gimtadienyje Ali Gadžijevas dėkojo žmonai Patricijai: „Ji romantiška, švelni, bet ir stipri moteris“
Desertai, malonūs akiai ir gomuriui – tuo garsėja kulinaras Ali Gadžijevas, kuris kartu su žmona Patricija trečiadienio vakarą pakvietė žinomus šalies žmones atšvęsti savo vardo „Ali šokoladinės“, esančios sostinės centre, penkmečio.
Mažojo jubiliejaus proga buvo pristatyta naujų desertų pavasario / vasaros kolekcija. Taigi sezoninės mados vyrauja ir desertų srityje!
Ali ir Patricija pakvietė susirinkusiuosius švęsti ne tik jų sėkmės, bet ir gimtadienio saldumo. „Tokie gražūs, kad net gaila valgyti!“ – frazė, ne kartą nuskambėjusi šventėje.
Pasveikinti su gimtadieniu susirinko būrys saldumynų gurmanų: Agnė Gilytė, Laura ir Šarūnas Mazalai, Martynas Praškevičius, Gabrielė Martirosianaitė, Žilvinas Grigaitis, Simona Albavičiūtė, Karolina Meschino ir kiti.
Moderniais desertais stebinantis šokolado meistras Ali sako, kad jam, kaip ir bet kuriam savo srities profesionalui, šiame darbe labiausiai patinka pranokti patį save. „Kiekvieną sezoną su komanda pristatome naujus skonius ir modernias desertų formas, kas man visada yra iššūkis, nes kaskart noriu sukurti kažką dar ypatingesnio. Iš kitos pusės, šis kūrybinis procesas man labai malonus, nes kurdamas gardžias naujoves įsivaizduoju žmones, kuriems kiekvienas desertas taps gabalėliu laimės.“
Prieš pristatydamas desertus ir padėkodamas visiems šokoladinės draugams Ali jausmingai padėkojo savo žmonai Patricijai už pagalbą kartu kuriant verslą. „Kaip sakoma, už sėkmingo vyro turi būti romantiška, švelni, bet kartu ir stipri bei kovojanti moteris. Tai tokia yra mano žmona. Ačiū Tau, Patricija!“ – šis Ali nuoširdumas svečių buvo palydėtas didelėmis ovacijomjs ir plojimais.
Saldžioje naujų desertų kolekcijoje – ne vienas tiek išvaizda, tiek skoniu akį traukiantis gardumynas: kakavos biskvito ir juodojo šokolado putėsio desertas „Drama“, pistacijų ir marcipanų biskvito su ananasų, mangų ir pasiflorų kremo įdaru, pavadintas „Egzotika“, kakavos biskvito su mandarinų įdaru ir pasiflorų putėsiu – „Espresso“, ir sūrios karamelės pripildyta tartaletė su šokolado putėsiu ir juoda kakavos glazūra. Taip pat Ali pristatė marcipanų ir pieniško šokolado skonių dražė saldainius.
Su moderniu menu dažnai tapatinami desertai gimtadienio proga buvo patiekti naujos paveikslų ekspozicijos fone: gimtadienio proga „Ali šokoladinės“ erdvėje paveikslus iš serijos „Art Makes Me“ pristatė tapytoja Kamilė Lukrecija Lukošiūtė. Menininkė sakė, kad, būnant vos 19-os, atsidurti su savo darbais tokioje erdvėje jai yra didelis įvertinimas.
„Šokoladinės lankytojams jau tapo įprasta, kad kartu su desertu jie gauna ir mūsų pačių atrinkto meno dozę. Ši šokoladinė Vilniaus g. buvo pavadinta „Galerija“ būtent dėl to, kad norime vizualiai plačiau savo lankytojams papasakoti apie modernųjį meną, koks jis yra šiandien. Taigi jau antrus metus esame erdve, pristatančia menininkus ir jų darbus“, – pasakoja Ali.