Stilingi klaipėdiečiai nepraleido mados, meno ir gurmaniško maisto vakarėlio
Stilingi klaipėdiečiai penktadienio vakarą rinkosi į madingą vakarienę uostamiesčio viešbutyje „Navalis“. Čia vyko išskirtinis vakaras „Food&Art&Fashion“, kurį vedė žinomas renginių vedėjas ir režisierius Giedrius Gustas.
Klaipėdiečiai nepraleido progos pasidomėti mados, meno ir gurmaniško maisto siurprizais, kurių netrūko viename iš „Fashion Week Klaipėda‘2017“ renginių.
Vakaro metu buvo rodoma žinomos dizainerės Modestos Šukės vakarinių suknelių kolekcija. „Šį pristatymą pavadinau „Spalvotą į šukes“, – šypsodamasi sakė kūrėja. –Mano kūrinių pristatymai visada artistiški, nestandartiniai, transliuojantys žinutę pasauliui“.
Dizainerės M. Šukės kolekciją demonstravo tatuiruočių studijos „Bang Bang Tattoo“ klientės, šokių studijos „Tina Dance“ šokėjos. Autorė savo kolekciją, kurioje dominavo juoda spalva, šilkas, oda, siuvinėjimai, skyrė drąsiai, seksualiai miesto moteriai.
„Madą nesunkiai galite atrasti ir savo lekštėje“ , – įsitikinęs žinomas pajūrio verslininkas, viešbučio „Navalis“ savininkas Juozas Tubinas. Šio viešbučio restorano šefai išskirtiniam renginiui patiekė Azijos virtuvės „perlus“, kurių iki šiol buvo galima paskanauti bene geriausiuose užsienio restoranuose: laukinė juodoji menkė, kvapieji mandarinai, tigrinės krevetės, skraiduolių žuvų ikrai, geltonuodegė ir kt.
Besiklausant DJ Vitalij Lipo vinilinėmis plokštelėmis atliekamos muzikos buvo galima susipažinti ir su naujausiu parfumerio Aisčio Mickevičiaus, prekės ženklo „FUMparFUM“ įkūrėjo, aomatu, kurį pristatė parfumerijos ekspertė Edita Vigelytė.
Vakaro svečiai taip pat turėjo unikalią galimybę apžiūrėti Šarūno Šarkausko tapybos darbų parodą „Anapus upės“. Menininko darbai žiūrovus pavergė ryškiais, drąsiais, kontrastingais spalvų deriniais.