Stilingų naktinėtojų pamėgtoje vietoje elegantiškai atidarytas vasaros sezonas
Mėgstantys darbo dienomis ir savaitgaliais ilgiau pagulėti lovoje apsidžiaugė – paskelbtas vasaros sezono atidarymas. Galima sakyti – lepniai, stilingai, elegantiškai.
Kaip visada, kai šventę rengia Rasa Arlauskienė. Sostinės viešbutis „Imperial Hotel & Restaurant“ atgaivino sekmadieninę vėlyvųjų pusryčių – bruncho tradiciją.
Ta proga buvo pakviesta svečių.
Nuo šiol čia kasdien kone visą parą lankytojų lauks ir klasikiniai pusryčių valgiai. „Brunch & Bubbly Party” svečiai mėgavosi virtuvės šefų komandos ruoštais gardžiais valgiais: bene populiariausiu bruncho patiekalu – Benedikto kiaušiniais, kurie čia ruošiami su lašiša ir raudonaisiais ikrais, špinatais, kumpiu ir šonine.
Taip pat – trijų rūšių riešutais įdarytais ravioliais sūrio padaže, vyne keptomis čiorizo dešrelėmis, lietiniais blyneliais su varške ir šviežiomis uogomis, keptais sumuštiniais su sūriu, jautienos kumpiu arba šonine ir keptu kiaušiniu. Naujame gastrobaro „California Tapas & Wine“ vėlyvųjų pusryčių valgiaraštyje kiekvienas ras tai, ko tądien trokšta labiausiai.
Sekdamas pasaulines maisto ir gėrimų kultūros tradicijas populiarusis Vilniaus gastrobaras „California Tapas & Wine“ lankytojus jau ne vienerius metus stebina įdomiu konceptu. Viešbutyje „Imperial Hotel & Restaurant“, turinčiame prestižinį „5 žvaigždučių plius“ įvertinimą, įsikūręs baras kasdien vakarais lankytojus pasitinka baltomis staltiesėmis, jaukia atmosfera, nepriekaištingu profesionaliu aptarnavimu, geriausiais ir populiariausiais gėrimais bei fusion virtuvės gurmaniškais valgiais.
Bare „California“ lankytojų ir toliau lauks labiausiai pašėlę stilingų žmonių vakarėliai, su pačiais skaniausiais kokteiliais užkandžiais net ir vėlyvu laiku. Šiame bare yra didžiausias šampano pasirinkimas mieste, kurį galima priderinti prie bet kuriuo sezono metu čia turimų austrių – „California Tapas & Wine“ yra vienintelė Lietuvoje vieta, kurioje austrės siūlomos kasdien.