Su turbanu pasirodžiusi Agnė Jagelavičiūtė: „Slepiu pliką galvą, nes žmonės per jautriai reaguoja“

Agnė Jagelavičiūtė  / Luko Balandžio nuotr.
Agnė Jagelavičiūtė / Luko Balandžio nuotr.
Šaltinis: Žmonės.lt
A
A

Tikrai ne kartą girdėjote patarimą: „Plaukai ne nosis, ataugs“. Tuo puikiausiai įsitikino laidų vedėja, stilistė ir kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė. Neseniai plaukus nusiskutusi Agnė tikina, kad būti plikai – sunkiau nė įsivaizdavo. Tačiau pabrėžė, kad po turbanu ir perukais savo plikę slepianti ne todėl, kad ji jaučiasi nepatogiai, o kad žmonės varsto kreivais žvilgsniais.

Pirmadienio vakarą „Virtuvės mitų griovėjų“ laidos „Kulinarinės kelionės“ pristatyme, kurio metu visi susirinkę galėjo paragauti suktinukų su gyvatiena, pasirodė ir A.Jagelavičiūtė. Ji savo pliką galvą buvo stilingai pridengusi turbanu.

„Man, darbo prasme, šis iššūkis labai naudingas. Vis dar sulaukiu klausimų: „Kaip tau buvo nebaisu nusiskusti plaukus“. Paprastai. Mano gyvenime dabar – naujas etapas. Dabar aš, kaip drabužių stilistė, žinau, ką rengtis neturint plaukų. Žinosiu, ką pasiūlyti dėvėti žmogui, kuris neturi plaukų. O pati slėptis, aš neturiu tokio poreikio. Slepiu tik todėl, kad žmonės per daug jautriai reaguoja“, – portalui Žmonės.lt sakė A.Jagelavičiūtė.

TV laidų vedėja pripažino, kad gyventi su plika galva – daug sunkiau nei tikėjosi. Tačiau įmanoma. Be to, menininkams kartais reikia radikalių poelgių, sukeliančių kraštutines emocijas.

„Aš nusiskutau plaukus, dėl kilnaus tikslo, tačiau maniau, kad turėti skustą galvą bus paprasčiau. Pavyzdžiui, naktį eini į vonią ir veidrodyje pamatai ne save, o svetimą žmogų. Aš tik dabar suprantu, kaip gyvena žmonės be plaukų“, – sakė A.Jagelavičiūtė. Agnė per TV3 20-ąjį jubiliejų  pasirodė su peruku.

Laidos iš Vietnamo pristatymas ir egzotiškos vaišės

Žinia, kad naujame „Virtuvės mitų griovėju“ laidos „Kulinarinės kelionės“sezone siužetas vyks Vietname. Tad trys virtuvės pankai - Alfas Ivanauskas, Ali Gadžijevas ir Martynas Praškevičius – nusprendė į pristatymą klube „Opium“  susirinkusius svečius pavaišinti egzotiškais gardėsiais.

„Vietname vienu iš delikatesų laikoma gyvatės mėsa. Neklauskite, kaip mums tai pavyko, bet šiandien jūs turėsite galimybę paragauti „spring rolls“ (liet. suktinukų) su gyvatiena. Juose - pieninės gyvatės mėsa“, - delikatesą pristatė Alfas Ivanauskas.

Kiek vėliau, visiems pasmaguriavus suktinukų ir gėrimų, kulinarai parodė ištrauką iš žiūrovų laukiančios laidos. Joje Vietname viešintys kulinarai gaudė ir valgymui ruošė ne ką kitą, o gyvatę.