Susirūpinimą dėl Kim Kardashian sėdynės išreiškė ir specialistai: padėtis tampa nebekontroliuojama
Paviešinus neretušuotas Kim Kardashian sėdynės nuotraukas kilo didžiulis sujudimas – garsiausias pasaulyje užpakaliukas nėra toks dailus, kaip ne vienerius metus bandyta pateikti. Dabar susirūpinimą Kim Kardashian grožiu bei sveikata išreiškė ir plastikos chirurgas Aardonas Rollinsas. Tikima, kad būtent jis ir yra Kim Kardashian sėdmenų „autorius“.
Aardonas Rollinsas sakė, kad moterys privalo pamatyti garsenybės sėdmenų nuotraukas, prieš imdamos rimtai galvoti apie sėdmenų padidinimo operaciją. Pastaraisiais metais tokios operacijos labai populiarios.
Žodžių į vatą nevyniojantis grožio specialistas patikino, kad vis mažiau moterų jo prašo padaryti Kim Kardashian užpakalį ir vis dažniau jos prašo nukopijuoti jos sesers Kylie Jenner sėdmenis. Jaunesnė ir sportiškesnė Kardashianų-Jennerių klano sesuo darosi populiaresnė.
Kim Kardashian visada neigė pasidariusi sėdmenų pakėlimo procedūrą, tačiau Aardonas Rollinsas pasisakė ir apie ją: „Tegul Kim istorija tampa pamoka visiems, kurie nori pasididinti tam tikrą kūno dalį. Jei turėjote celiulitą prieš procedūrą, turėsite jį ir po plastinės operacijos. Žmonės turi apie tai pagalvoti, kitaip jie atrodys taip pat blogai kaip Kim.“
Daktaras negailėjo kritikos realybės šou žvaigždės užpakaliui, padėtį pavadindamas nekontroliuojama.
„Jis didelis, gal net per didelis. Nuo talijos pašalinti riebalai buvo suleisti jai į sėdmenis. Tačiau riebalai tik perkėlė problemas iš vienos vietos į kitą. Problematiški riebalai yra problematiški riebalai, nesvarbu, kurioje kūno dalyje jie yra, – sakė medikas ir palygino Kim Kardashian su balionu. – Kim turi du vaikus. Ji priaugo daug svorio, o po to jo atsikratė. Po to vėl priaugo, o po to vėl atsikratė. Tai tas pats, kas pripūsti balioną, o paskui išleisti iš jo orą – atsiranda nelygumai. Nieko stebėtino, kad jos užpakalis taip atrodo. Visos aplinkybės jai yra nepalankios ir ji nieko negali padaryti, tik retušuoti nuotraukas.“
Taip pat skaitykite: