Šventinis pasiūlymas – tortas su burokėliais ir serbentų uogiene
Šokoladas ir burokėliai – neįprastas, bet puikus derinys. / Fotolia nuotr.
Šaltinis: Lrt.lt
A
A
Jei Naujuosius metus planuojate sutikti namie ir nežinote, kuo nustebinti svečius, siūlome pavaišinti juos naujametiniu desertu – tortu su burokėliais ir serbentų uogiene.
Kaip pasigaminti desertą, moko „Skonis ir kvapas“ konditerė Lilė Balčiauskienė.
Tortui reikės:
- 150 g burokėlių,
- 100 g cukraus,
- 70 g miltų,
- 3 kiaušinių,
- 200 g sūrio „Creme Bonjour“,
- 100 g šokolado,
- 5 g kepimo miltelių,
- 1 g aitriosios paprikos,
- 100 g sviesto,
- 25 g kakavos,
- 200 g juodųjų serbentų uogienės.
Kaip gaminti – žiūrėkite įraše. Jį rasite ČIA.
Dar keli receptai, kuriuose dera burokėliai ir šokoladas:
{recipe|3781}
{recipe|4179}