Testas: pasitikrinkite kulinarines žinias, atsakydami į 10 klausimų apie grilinimą

Grilis / Shutterstock nuotr.
Grilis / Shutterstock nuotr.
Šaltinis: Reklama
A
A

Plieskiant vasariškai saulei verta nuvalyti dulkes nuo nenaudojamų grilio įrankių ir suorganizuoti iškylą prie ežero. Grilinimas – tai ne tik maisto ruošimo būdas, bet ir kulinarinis menas, padedantis išgauti unikalų skonį, viliojančius aromatus ir burnoje tirpstančias mėgstamų patiekalų tekstūras. Be to, tai – dar viena galimybė pabūti gamtoje, praleisti laiką su artimais žmonėmis. Kartu su prekybos tinklu „Rimi“ kviečiame pasitikrinti kulinarines žinias apie grilinimą, kurios pravers tiek pradedančiajam, tiek patyrusiam kepimo ekspertui.

Daugiau su „Rimi“ projektu susijusių testų, straipsnių bei video turinio rasite čia.