Vaisinė trečiadienio vakarienė

Maltiniai su persikais / Autorės nuotr.
Maltiniai su persikais / Autorės nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A

Kartais sotūs ir riebūs patiekalai atsibosta, o skrandis tiesiog reikalauja naujų skonių! Vaisiai įprastus valgius gali nuspalvinti naujomis spalvomis. Mėgaukimės!

DIENOS RECEPTAS

Maltiniai su persikais

4 asmenims. Pagaminsite per 40 min.

 

Produktai

500 g paukštienos, kiaulienos ar jautienos faršo; po žiupsnelį druskos ir juodųjų maltų pipirų; 1 kiaušinis; 150 g sūrio; 2 konservuotų persikų puselės; 1 svogūnas.

 

Kaip gaminti:

1. Į mėsos faršą įmaišykite smulkintus svogūnus ir prieskonius, pasūdykite, įmuškite kiaušinį.

2. Suformuokite delno dydžio maltinukus ir dėkite į kepimo skardą. Kepkite, kol apskrus.

3. Prieš baigdama kepti ant maltinukų užberkite tarkuoto sūrio ir smulkintų persikų. Dar kelias minutes pakepkite, kol sūris išsilydys.

Skanaus!
 

SIŪLOME IŠBANDYTI!

Bulviniai blynai su obuoliais ir česnakais
Bulviniai blynai su obuoliais ir česnakais / Autorės nuotr.