Vaisinė trečiadienio vakarienė
Maltiniai su persikais / Autorės nuotr.
Šaltinis: Ji24.lt
A
A
Kartais sotūs ir riebūs patiekalai atsibosta, o skrandis tiesiog reikalauja naujų skonių! Vaisiai įprastus valgius gali nuspalvinti naujomis spalvomis. Mėgaukimės!
DIENOS RECEPTAS
4 asmenims. Pagaminsite per 40 min.
Produktai
500 g paukštienos, kiaulienos ar jautienos faršo; po žiupsnelį druskos ir juodųjų maltų pipirų; 1 kiaušinis; 150 g sūrio; 2 konservuotų persikų puselės; 1 svogūnas.
Kaip gaminti:
1. Į mėsos faršą įmaišykite smulkintus svogūnus ir prieskonius, pasūdykite, įmuškite kiaušinį.
2. Suformuokite delno dydžio maltinukus ir dėkite į kepimo skardą. Kepkite, kol apskrus.
3. Prieš baigdama kepti ant maltinukų užberkite tarkuoto sūrio ir smulkintų persikų. Dar kelias minutes pakepkite, kol sūris išsilydys.
Skanaus!
SIŪLOME IŠBANDYTI!