Vestuvėms besiruošianti Baiba Skurstenė mėgavosi Azijos virtuve: „Dabar man negalima picų“
Ketvirtadienio vakarą Vilniuje duris atvėrė naujas azijietiškos virtuvės tinklo restoranas „Manami“, kurio atidaryme dalyvavo ir atlikėja Baiba Skustenė su sužadėtiniu, kikboksininku Mykolu Serdiuku.
„Nesu jokių vabalų ir tarakonų ragautoja, pats egzotiškiausias mano ragautas patiekalas – sraigės. Labai mėgstu midijas, bet kadangi Mykolas jų nevalgo, tai nėra kam gaminti“, – portalui Žmonės.lt sakė Baiba, pakalbinta apie egzotinių šalių maistą. „Austrių taip pat negalėčiau nuryti, mėgstu tik austrių padažą“, – pridūrė ji.
Tuo tarpu šalia sėdėjusi radijo laidų vedėja Raminta Vyšniauskaitė teigė ragavusi įvairiausių kirmėlių. „Keptos kirmėlės šiaip labai skanios, kaip traškučiai“, – juokėsi mergina, patikinusi, kad kirmėlės – labai maistingos ir turi daug vertingų maistinių medžiagų.
Apie lietuvišką virtuvę paklausta B.Skurstenė teigė, kad nemėgsta nei cepelinų, nei vėdarų, o šaltienos net paragauti nenorėtų: „Vien pagalvojus apie šaltieną man šiurpas nueina, brrrrr... Tai kažkas tokio...“
Tuo tarpu itališkos virtuvės patiekalus Baiba teigė tiesiog dievinanti, todėl ir pati noriai gaminanti įvairius makaronų patiekalus, blynelius.
„Labai mėgstu italų virtuvės patiekalus, bet dabar man negalima valgyti nei makaronų, nei picų, nei kitų miltinių patiekalų, nes reikia prisižiūrėti figūrą“, – sakė B.Skurstenė, kuri ruošiasi šį rudenį įvyksiančioms savo ir Mykolo vestuvėmis.
Bendrovės „Amber Food“ valdomo tinklo restorano atidaryme dalyvavusi pora bei kiti svečiai sulaukė ne vienos staigmenos: juos džiugino septynių Azijos virtuvių šedevrai, japoniškų šokių programa ir perkusijos virtuozo Pavelo Giunterio pasirodymas.
Susirinkusieji taip pat galėjo pasigrožėti vasarinių kimono madų šou ir bent mintimis trumpam nukeliauti į egzotiškąją Japoniją.